Οι developers παιχνιδιών Ubisoft Australia και Bungie, γίνονται μέρος μιας ιδιαίτερης λίστας από studios. Πρόκειται για δημιουργούς που συγκεντρώνουν χρήματα με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Η Ubisoft Australia δώρησε $30000 στον Ερυθρό Σταυρό Καταστροφών της χώρας καθώς και στο Recovery Relief Fund.

Σε tweet της, η Ubisoft Australia αναφέρει ότι οι παίκτες έχουν ζητήσει να σε ενσωματωθεί σε παιχνίδια μια χρηματοδότηση. Ωστόσο, η εταιρία ξεκαθάρισε ότι ο ταχύτερος τρόπος να βοηθηθεί η κατάσταση είναι μέσω άμεσης δωρεάς στον Ερυθρό Σταυρό. Αιτιολόγησαν αυτή τη σκέψη λέγοντας ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί πολύς χρόνος για development την ώρα που απαιτείται άμεση δράση.

Ακόμα, δηλώνει ότι η κατάσταση είναι σπαρακτική, με τις φωτιές να έχουν καταστρέψει ολόκληρες κοινότητες.

Η Bungie από τη μεριά της ανακοίνωσε το δικό της πρόγραμμα φιλανθρωπιών ώστε να βοηθήσει τον οργανισμό διάσωσης WIRES και την υπηρεσία NSW Rural Fire. Ξεκινώντας από τις 16 Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, το studio θα ξεκινήσει μια εκστρατεία συλλογής χρημάτων. Αυτό θα γίνει μέσω πώλησης t-shirts και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους παραπάνω Αυστραλικούς οργανισμούς.

Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα η Crytivo (δημιουργοί του The Universim) αποφάσισε να δωρήσει τα έσοδα δύο μηνών λειτουργίας, καθώς και το 30% των εσόδων από το Steam. Τα χρήματα θα διατεθούν για φτιαχτούν κατεστραμμένα σπίτια, να υποστηριχθούν οι πυροσβέστες και να χρηματοδοτηθούν προσπάθειες καθαρισμού του περιβάλλοντος.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here