Η Google και διάφορες άλλες φήμες μας είχαν ενημερώσει σχετικά με τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Σύντομα θα δούμε τι από όλα όσα είχαμε ακούσει επιβεβαιώνεται ή όχι. Παλιότερα είχαν διαρρεύσει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pro μοντέλου μαζί με μια φήμη πως οι συσκευές θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 19 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσουν στις 28 του μήνα. Αυτή η φήμη φαίνεται πως ήταν σωστή, αφού η Google ανακοίνωσε μέσω του Twitter πως το λανσάρισμα θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα τα χαρακτηριστικά του Pixel 6, όμως ξέρουμε πως και οι δύο συσκευές θα έρθουν με τον επεξεργαστή Tensor, τον πρώτο επεξεργαστή που έφτιαξε και ενσωμάτωσε η εταιρεία στα κινητά της. Μεταξύ άλλων, περιμένουμε να δούμε διάφορες Pixel συσκευές να έρθουν με Android 12, μαζί με τις επερχόμενες.

Στις 19 Οκτωβρίου, θα σας παρουσιάσουμε επίσημα τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro – τα πλήρως ανασχεδιασμένα τηλέφωνα της Google. Με την υποστήριξη των Tensor, το πρώτο chip της Google για κινητά, θα είναι γρήγορα, έξυπνα και ασφαλή, προσαρμοσμένα για εσάς.

Δεν έχουμε επιπλέον νέα προς το παρόν, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση σε λίγες μέρες από την εταιρεία. Μπορείτε να δείτε εδώ την σελίδα για το Pixel Fall Launch. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.