Φρέσκες φήμες από το Ιαπωνικό Macotakara αναφέρουν ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο τελείως νέα iPhone με OLED οθόνη και τριπλή κάμερα παράλληλα με τις ανανεώσεις των iPhone XR/XS/XS Max.

Πηγές από την Κίνα αναφέρουν ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν πιο παχύ σκελετό για να χωρέσουν το σύστημα της τριπλής κάμερας. Το Mocotakara επίσης αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα θα έρθουν με USB-C σε Lightning καλώδιο, ένα USB-C φορτιστή 18 Watt και Wireless Charging για συσκευές Qi όπως το Apple Watch και τα AirPods 2.

iphone

Επίσης οι φήμες αναφέρουν ότι το σύστημα με την τριπλή κάμερα ίσως δεν θα τοποθετηθεί μόνο στα δυο νέα μοντέλα δηλαδή δεν θα είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό. Ένα από τα πρώτα leaks που είχαν βγει για το νέο iPhone από το OneLeaks είχε αναφερθεί στην τριπλή κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε η Nvidia RTX 2070Ti στο UserBenchmark

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here