Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν τα πρώτα renders του επερχόμενου Pixel 4 της Google από γνωστούς leakers. Οι ίδιοι συνεργάστηκαν ξανά και κυκλοφόρησαν τα πρώτα renders του μεγαλύτερου Pixel 4 XL. Τα συγκεκριμένα leaks δείχνουν ότι αντιθέτως με το “απλό” μοντέλο, το Pixel 4 XL δεν θα έχει notch.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω renders, το Google Pixel 4 ΧL θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το απλό μοντέλο. Διαθέτει παχιά bezels και στο πάνω μέρος δύο σέλφι κάμερες μαζί με δύο ακόμη αισθητήρες που δεν γνωρίζουμε τι είναι. Επίσης, δεν παρατηρείται κάποιος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στην συσκευή. Το Pixel 4 ΧL θα είναι 6.25″ σύμφωνα με το OnLeaks, λίγες ίντες μικρότερο από το Pixel 3 XL το οποίο ήταν 6.3″.

Το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι φτιαγμένο από γυαλί και θα έχει μονόχρωμο σχεδιασμό, αντιθέτως με όλα τα προηγούμενα Pixel μοντέλα. Θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος με δύο σένσορες και έναν 3D ToF σένσορα. Η δεύτερη κάμερα της συσκευής θα είναι ένας telephoto φακός των 16MP. Στο κάτω μέρος της συσκευής παρατηρείται μόνο η θύρα USB Type-C.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here