Η Apple δεν θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει υποστήριξη 5G στα κινητά της αλλά όταν το κάνει θα φροντίσει όλο το lineup της να έχουν διαθέσιμο το 5G.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, κια τα τρια μοντέλα iPhone του 2020 θα υποστηρίζουν 5G και όχι μόνο τα δύο high-end μοντέλα. Η Apple θα βοηθηθεί ιδιαίτερα από τα πτωτικά κόστη του 5G και από την τεχνολογία των modems που αγόρασε πρόσφατα από την Intel.

Φήμες λένε πως τα επόμενα iPhones θα έχουν αρκετές ριζικές αλλαγές. Όπως μεγάλο εύρος οθόνης στο lineup, με το “μικρότερο” μοντέλο να ξεκινάει από 5.4″ και το “μεγαλύτερο” να φτάνει στις 6.7″, μικρότερη depth κάμερα, μικρότερο notch και κάμερες που βοηθιούνται από laser. Με το 5G να προστίθεται στην λίστα, αυτά μπορούμε να αναμένουμε για τα επόμενα iPhone του 2020.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here