Θυμάστε τις διαφημίσεις της Samsung στις οποίες κορόιδευε την Apple επειδή δεν είχε headphone jack στις συσκευές της; Φαίνεται πως η Samsung θα πρέπει να σκεφτεί νέες διαφημίσεις καθώς όπως λέγανε και οι φήμες, το Galaxy Note 10 δεν έχει headphone jack. Η ίδια η εταιρεία αναφέρει πως αφαίρεσε το jack για να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία.

Αντί για την θύρα των 3.5 χιλιοστών, η συσκευή θα χρησιμοποιεί την θύρα USB-C για ήχο αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συνδεσιμότητα. Μαζί με το Note 10 συμπεριλαμβάνονται USB-C ακουστικά αλλά και ένας μετατροπέας USB-C σε 3.5mm.

Επιπλέον από το Note 10 λείπει το φυσικό κουμπί του Bixby με το οποίο ενεργοποιούταν ο ψηφιακός βοηθός της Samsung. Αν και μπορούσε κάποιος να το προγραμματίσει ώστε να εκτελεί κάποια άλλη λειτουργία ή να απενεργοποιηθεί εντελώς, οι θαυμαστές της Samsung δεν το “γούσταραν” και πολύ.

Το Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου στην τιμή των 999€ στην χώρα μας.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here