Η Apple αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone το φθινόπωρο και φημολογείται έντονα πως θα ακολουθήσει την στρατηγική της ονομασίας “Pro”.

Οι φήμες προέρχονται από τον χρήστη “CoinX” στο Twitter, ο οποίος είχε προβλέψει με επιτυχία τις ονομασίες των προηγούμενων iPhone αλλά και την αφαίρεση του headphone jack από τα 2018 iPad Pro, καθώς και πολλά ακόμη.

Στην φετινή περίπτωση, ο “CoinX” κάνει μια ρητορική ερώτηση αλλά έχει μεγάλη επιτυχία στα προηγούμενα leaks του.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το lineup του 2019 θα είναι το iPhοne 11, iPhοne 11 Pro και ίσως το iPhοne 11R χωρίς να υπάρχει απόλυτη σιγουριά για το τελευταίο ακόμα.

Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τρία νέα iPhone τον επόμενο μήνα, δύο high-end μοντέλα των 5.8″ και 6.5″ με OLED οθόνη και ένα lower-end μοντέλο των 6.1″ με LCD οθόνη. Φημολογούμενα χαρακτηριστικά είναι η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος για τα high-end μοντέλα, μεγαλύτερες μπαταρίες και πολλά ακόμα.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here