Τα Realme 5 και 5 Pro θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στις 20 Αυγούστου με το κυριότερο χαρακτηριστικό θα είναι η τετραπλή κάμερα των 48MP.

Το μεγάλο Ινδικό ηλεκτρονικό κατάστημα Flipkart κυκλοφόρησε λίγες φωτογραφίες των 5 και 5 Pro συσκευών δίνοντας μας μια γρήγορη ματιά του σχεδιασμού τους.

Η ίδια η εταιρεία επίσης μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο το οποίο επιβεβαιώνει πως το Realme5 Pro θα έχει notch τύπου “δάκρυ”, λεπτό bezel στην κορυφή αλλά ένα κάπως πιο χοντρό “πηγούνι”.

Το Flipkart επιβεβαίωσε πως το “βασικό” μοντέλο της σειράς θα έχει φακό με διάφραγμα των f/1.8. Το Realme 5 θα διαθέτουν το Snapdragon 665 επεξεργαστή της Qualcomm σύμφωνα με το Geekbench. Η μπαταρία του θα είναι μεγέθους 5,000mAh.

Και πιο συγκεκριμένα το Realme 5 Pro θα έχει έναν Snapdragon επεξεργαστή του οποίου το όνομα ακόμα δεν γνωρίζουμε και θα υποστηρίζει VOOC Flash Charge 3.0 το οποίο θα επιτρέπει την φόρτιση μέχρι το 55% της μπαταρίας σε μισή ώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here