Το iPhone XR πούλησε περισσότερο από κάθε άλλο smartphone το 2019 και όπως ήταν λογικό η Apple δεν θα εγκατέλειπε την στρατηγική με το φθηνό μοντέλο στο lineup των iPhone. Το iPhone 11 θα έχει 6.1″ ιντσών Advanced LCD οθόνη με τεχνολογία Haptive Touch. Όσον αφορά τον ήχο το νέο iPhone θα υποστηρίζει spatial audio αλλά και Dolby Atmos.

O A13 Bionic σύμφωνα με την Apple είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής στην αγορά των smartphone. Εκτός από αυτό, διαθέτει και την πιο γρήγορη GPU στην αγορά, πάλι σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Apple έδωσε πολύ βάση στην κάμερα του συγκεκριμένου μοντέλου. Διαθέτει δύο κάμερες, μια wide των 12MP και μια ultrawide των 12MP. Η εταιρεία αναφέρει πως μπορεί να κάνει μέχρι και 2x οπτικό zoom out. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ultrawide οι φωτογραφίες.

Επίσης ανακοινώθηκε η λειτουργία Night Mode για λήψεις το βράδυ ώστε να ανταγωνιστεί τα Pixel της Google και τα S10/S10+ της Samsung.

Το βίντεο στο νέο iPhone 11 είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Υποστηρίζει βίντεο ανάλυσης 4K στα 60FPS, λειτουργία slow motion, σταθεροποιητή εικόνας και διευρυμένο dynamic range και στις δύο κάμερες. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια λήψης βίντεο μπορεί να γίνει εναλλαγή από την wide στην ultrawide κάμερα.

Η μπροστινή κάμερα είναι TrueDepth 12MP και υποστηρίζει πιο ευρείες λήψεις για σέλφι φωτογραφίες. Επιπλέον υποστηρίζει καταγραφή slowmotion βίντεο κάτι που η Apple ονομάζει Slofies.

Η μπαταρία του σύμφωνα με την Apple κρατάει 1 ώρα περισσότερο από τον προκάτοχό του, iPhone XR. Το FaceID είναι βελτιωμένο με γρηγορότερη σάρωση του προσώπου. Το iPhone 11 διαθέτει πιστοποίηση IP68 που του επιτρέπει να είναι αδιάβροχο μέχρι 2 μέτρα.

Το iPhone 11 θα εκκινεί από τα $699 και θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του στην Ελλάδα παραμένει άγνωστη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης του:

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here