Σε μια νέα αναφορά, ο γνωστός αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo προβλέπει πως η τιμή του iPhone SE 2 θα ξεκινάει από τα $399. Εκτός από την τιμολόγηση στην αναφορά βρίσκονται και οι υπόλοιπες προβλέψεις του Kuo για τα χαρακτηριστικά της συσκευής οι οποίες αναφέρουν πως η συσκευή θα έχει τον A13 επεξεργαστή, 3GB RAM και οτι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Επίσης ο Kuo λέει πως η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη με 64 ή 128GB και σε γκρι, ασημί ή κόκκινο χρώμα. O σχεδιασμός του θα είναι πλησίος του iPhone 8, χωρίς 3D Touch και μένει να δούμε αν θα έχει το κλασσικό κυκλικό “Home Button” που βλέπαμε στις συσκευές της Apple εδώ και τόσα χρόνια.

Η Apple με αυτή το iPhone SE 2 θέλει να εισέλθει σε αγορές όπου οι πωλήσεις συσκευών πάνω από τα $450 δεν απαρτίζουν το 4%.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here