Τα Pixel 3a και Pixel 3a XL ήταν δύο κινητά μεσαίας κατηγορίας, τα οποία ανακοινώθηκαν την άνοιξη του 2019. Όπως φαίνεται το Google Pixel 4a, είναι η νέα mid-range συσκευή της Google που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν πολλές φήμες και φωτογραφίες γύρω από το συγκεκριμένο. Τώρα όμως, φαίνεται πως αυτές οι φήμες και οι φωτογραφίες που δείχνουν το σχεδιασμό του, επιβεβαιώθηκαν. Αφού τις τελευταίες ώρες δύο φωτογραφίες εμφανίζουν το κινητό στα χέρια κάποιου, δικαιώνοντας τον σχεδιασμό που έδειχναν πριν καιρό κάποιοι χρήστες που ασχολούνται με τα leaks κινητών.

Χαρακτηριστικά με βάση τις φωτογραφίες

Μπροστινή πλευρά

Στις παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες μιλάμε στο άρθρο, διακρίνεται η ενσωμάτωση του punch-hole στην αριστερή πάνω γωνία για την selfie camera. Ωστόσο, εντύπωση κάνουν τα μικρότερα bezzels που έχει το τηλέφωνο, σε σχέση με τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Πίσω πλευρά

Στο πίσω μέρος του Pixel Phone, βλέπουμε το γνωστό πλέον τετράγωνο πλαίσιο που φιλοξενεί την μία και μοναδική του κάμερα, που μάλλον περιορίζεται στα 12MP. Λίγο πιο κάτω και στο κέντρο της συσκευής, βρίσκεται και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

google pixel 4a 3PL

Χαρακτηριστικά με βάση τις φήμες

Με βάση πάντα τις φήμες, Το Google Pixel 4a λέγεται πως θα έχει μία οθόνη 5.81 ιντσών, ανάλυσης 2160×1080 pixels. Για την λειτουργία του κινητού, πιθανόν να είναι υπεύθυνος ο Snapdragon 730 με την μνήμη RAM να ξεπερνάει τα 4GB. Ο αποθηκευτικός χώρος λογικά θα είναι στα 64GB. Η selfie κάμερα θα είναι στα 8MP και τέλος, η μπαταρία θα έχει την χωρητικότητα των 3.200mAh.

Χρωματισμοί και τιμή

Για το τέλος, να πούμε πως φημολογείται ο,τι το μικρότερο μοντέλο από την τέταρτη σειρά των Pixels, θα έρθει σε 3 χρώματα. Αυτά του άσπρου, του γαλάζιου και του μαύρου. Τα power buttons στα πρώτα δύο, να έχουν χρωματισμούς πορτοκαλί και στο τελευταίο, πράσινου. Η “πινελιά” αυτή γίνεται καθώς η Google θέλει να ακολουθήσει τον σχεδιασμό, που παραπέμπει στο χρωματιστό λογότυπο της. Φυσικά, η τιμή είναι άγνωστη ακόμα, αφού καλά-καλά δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το κινητό θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

google pixel 4a models

Image by @OnLeaks

Διαβάστε επίσης:

Google Pixel 4: Κέρδισε την 5η θέση στην κατάταξη ήχου της DxOMark
Εντοπίστηκε το Android R να τρέχει στο Google Pixel 4