Το Motorola Razr, βγήκε τον Νοέμβριο του 2019, ήταν μία ενδιαφέρουσα συσκευή και σίγουρα μία συσκευή που παρόλο τα mid-range χαρακτηριστικά της, στόχευε στην νοσταλγία του καταναλωτή για το παλιό Razr.

Πλέον, η εταιρεία δουλεύει στη νέα έκδοση της σειράς, με πιθανό όνομα το Motorola Razr 2, και σύμφωνα με φήμες θα είναι πολύ αναβαθμισμένο από τον πρόγονο, με ανώτερα χαρακτηριστικά και θα προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις άλλες foldable συσκευές.

Οι φήμες αναφέρουν για επεξεργαστή της συσκευής τον Snapdragon 765, θα υπάρχει υποστήριξη του 5G και η μπαταρία θα είναι στα 2,845 mAh, μεγαλύτερη από του Razr αλλά και πάλι σχετικά μικρή για την εποχή. Επίσης, θα υπάρχει χωρητικότητα 256GB με μνήμη RAM στα 8GB χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν διάφορες επιλογές μνήμης.

Στα των καμερών, η κύρια κάμερα της συσκευής θα είναι 48 MP με τον αισθητήρα ISOCELL Bright GM1 της Samsung. Η μπροστινή κάμερα είναι 20 MP, με φήμες να λένε για αισθητήρα από την Samsung και εδώ. Στα του λογισμικού, το κινητό πιστεύεται ότι θα έχει το Android 10 παρόλο που το Android 11 ίσως κυκλοφορήσει πριν το λανσάρισμα της συσκευής.

Τέλος, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία λανσαρίσματος και την τιμή του Motorola Razr 2 αλλά πηγές λένε για μία πιθανό αποκλειστικό λανσάρισμα σε Κίνα και Βόρεια Αμερική, χωρίς αυτό να είναι επιβεβαιωμένο.