Παρόλο που έγιναν γνωστά μέσω του Geekbench κάποια χαρακτηριστικά του Moto G 5G Plus, μερικά από αυτά παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ένα πρόσφατο βίντεο, όμως, τα αποκαλύπτει όλα και επαληθεύει τις περισσότερες φήμες για τη συσκευή.

Στα της οθόνης, βρίσκουμε μία FHD+ 6.7 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 1080 x 2520. Επίσης βλέπουμε το aspect ratio το οποίο είναι 21:9 και το ρυθμό ανανέωσης, ο οποίος είναι 90Hz. Εσωτερικά, το κινητό έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 765 με το X52 5G Modem και δύο επιλογές μνήμης, την 4GB/64GB ή την 6GB/128GB μνήμης RAM/αποθηκευτικού χώρου. Επίσης υπάρχει μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση στα 20W μέσω του φορτιστή Turbo Charger.

Όσο αφορά στις κάμερες, πίσω έχουμε ένα setup τεσσάρων καμερών με την βασική στα 48MP, μία 8MP με ultra-wide φακό, μία στα 5MP με φακό macro και έναν αισθητήρα βάθους. Μπροστά υπάρχει μια κάμερα στα 16MP αλλά και ένας αισθητήρας wide-angle. Στα του λογισμικού, το G 5G Plus τρέχει με Android 10 και πιθανόν το σκιν της εταιρείας.
Τέλος, το Moto G 5G Plus θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, με πιθανότητα να το δούμε και στην Βόρεια Αμερική και τιμή που θα είναι κάτω των 500€. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο για την αποκάλυψη της συσκευής από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=eFehNv9sQHM