Από το 2016 και πιο συγκεκριμένα με την κυκλοφορία του OnePlus 3T η εταιρεία ξεκίνησε να κυκλοφορεί δύο κινητά τον χρόνο. Το 2019 ο αριθμός διπλασιάστηκε στα τέσσερα κινητά με την κυκλοφορία του OnePlus 7 Pro και OnePlus 7T Pro.

Όμως φαίνεται πως το 2020 θα εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες εποχές για την Κινέζικη εταιρεία. Φέτος κυκλοφόρησε η σειρά του OnePlus 8, το φθηνότερο OnePlus Nord καθώς και αναμένονται δύο ακόμη budget κινητά. Η εταιρεία φαίνεται πως αλλάζει την προσέγγιση της.

Η επερχόμενη σειρά του OnePlus 8T θα απαρτίζεται από μια μόνο έκδοση αντί για δύο (Pro) σύμφωνα με τον Max J. Η εταιρεία επέλεξε να δώσει βάση στο φθηνότερο 8T και να αφήσει στην άκρη την πιο ακριβή Pro έκδοση.

Φήμες για το OnePlus 8T

Το OnePlus 8T είναι κοντά και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και όντως θα επιβεβαιώνει τον χαρακτήρα flagship που μας λέει η εταιρεία ότι έχει.

Οι εν λόγω πληροφορίες λοιπόν, επιβεβαιώνουν πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του κινητού. Στα της οθόνης, το κινητό θα έχει οθόνη AMOLED 6.55 ιντσών (όπως αυτή του απλού OnePlus 8) αλλά ο ρυθμός ανανέωσης θα γίνει 120Hz.

Στα των καμερών, το 8Τ θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την βασική να βρίσκεται στα 48ΜΡ και τις άλλες τρεις να είναι μία στα 16ΜΡ με wide-angle φακό, μία με 5ΜΡ macro και μία με 2ΜΡ με portrait φακό. Άξια αναφοράς είναι και η χρήση νεότερου αισθητήρα εικόνας από το OnePlus 8 κάτι που θα βοηθήσει τον χρήστη να καταγράψει καλύτερες εικόνες και βίντεο.

8T

Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν την ύπαρξη του επεξεργαστή Snapdragon 865+ μαζί με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, πέρα της φόρτισης (η οποία σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει γρήγορο φορτιστή 65W ονόματι SuperWarp), θα υπάρχει Android 11. Πέρυσι, το OnePlus 7T ήταν το πρώτο κινητό της χρονιάς με το Android 10 και φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να συνεχίσει την πρωτιά με το 8T.

Τέλος, η μεγάλες απορίες είναι η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του 8T. Όσον αφορά το πρώτο, είναι σίγουρο πως θα είναι πιο ακριβό από το OnePlus 8 με τις φήμες να λένε ότι η τιμή θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από του 8 Pro, ενώ για το δεύτερο, ίσως το δούμε τέλη Σεπτεμβρίου, όπως πέρυσι είδαμε το 7Τ στις 29 Σεπτεμβρίου.