Η OnePlus συνεχίζει τη διαφημιστική καμπάνια για το 8Τ, δημοσιεύοντας ένα teaser σχετικά με το επερχόμενο κινητό.

Στο καινούριο βίντεο, η εταιρεία αποκαλύπτει το design της συσκευής. Το χρώμα του 8Τ στο βίντεο είναι το Aquamarine Green και σύμφωνα με την εταιρεία η εν λόγω έκδοση έρχεται με ένα αξιοσημείωτο glossy back από γυαλί.

Η εταιρεία για το πίσω μέρος της συσκευής δήλωσε: “εκμεταλλεύεται τη διάχυτη ανάκλαση, μια μορφή διάθλασης φωτός η οποία διασκορπίζει το φως σε μια εκτεταμένη σειρά γωνιών και κατευθύνσεων για να παράγει μια καθαρή, λαμπερή επιφάνεια που μετριάζει αποτελεσματικά τη συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων”.

Εκτός αυτού, ενδιαφέρον ήταν και το design της κάμερας καθώς αυτό το σχέδιο δεν το έχουμε ξαναδεί σε συσκευή της εταιρείας. Design αρκετά παρόμοιο με τα τελευταία κινητά της Samsung αλλά και κινητά άλλων κατασκευαστριών, όπως της Oppo της Realme.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε για την συσκευή είναι η ύπαρξη AMOLED οθόνης με ανάλυση 1080p+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 865 και θα υπάρχει μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη 65W.

Το OnePlus 8T θα αποκαλυφθεί σε event την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου. Δε μένει, λοιπόν, πολύς χρόνος για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συσκευή.