Η OnePlus έχει ανά καιρούς κυκλοφορήσει αρκετές ιδιαίτερες εκδόσεις κινητών (όπως για παράδειγμα συσκευή σε συνεργασία με την McLaren), και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ανακοινώνοντας πλέον συνεργασία και με την CD Projekt RED.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων μια έκδοση του OnePlus 8T με θέμα το επερχόμενο video game Cyberpunk 2077, η οποία λογικά δεν θα εμφανιστεί εκτός Κίνας. Πέρα από το design και την αισθητική του Cyberpunk 2077, το κινητό πιθανόν να είναι ίδιο με την κανονική έκδοση.

Και είπαμε πιθανόν, γιατί η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Πιθανόν όμως, το OnePlus 8T να είναι ίδιο με την κανονική έκδοση, με την μόνη διαφορά ίσως να υπάρχει στον επεξεργαστή καθώς μιλάμε για τον Snapdragon 865+ (αντί του Snapdragon 865 της κλασικής έκδοσης) και σίγουρα κάποιες λειτουργίες που αφορούν στην βελτίωση της απόδοσης για το gaming.

Οι προπαραγγελίες για το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition θα ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου 2020, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού (19 Νοεμβρίου 2020). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser της εν λόγω έκδοσης.