Η σειρά OnePlus 9 είναι λίγους μήνες μακριά από την κυκλοφορία της, με αυτό να σημαίνει ότι η εταιρεία έχει μπει στην φάση παραγωγής των συσκευών. Έχοντας μπει στη φάση αυτή, είναι σίγουρο ότι η OnePlus έχει κατασταλάξει στο design και στα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Τα χαρακτηριστικά είναι σχετικά γνωστά μέσω διαρροών, αυτό που περιμέναμε να δούμε είναι ο σχεδιασμός της συσκευής. Πλέον και αυτός είναι γνωστός αφού έχει διαρρεύσει.

Εάν επιβεβαιωθούν οι διαρροές, τότε μιλάμε για ένα smartphone παρόμοιο με το OnePlus 8T. Παρόμοιο μέχρι το σημείο της κάμερας, που το module αλλά και το περιεχόμενό του είναι φυσικά διαφορετικό από το τωρινό μοντέλο.

Στα των χαρακτηριστικών, το OnePlus 9 Pro θα έχει AMOLED curved οθόνη 6,55 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, με την κάμερα να βρίσκεται στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης με σχεδιασμό punch-hole. Στο εσωτερικό έχουμε το Snapdragon 875 με την μπαταρία να είναι 5.000mAh, ενώ υπάρχει και γρήγορη φόρτιση στα 65W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Η συσκευή έχει τέσσερις κάμερες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία, είναι πιθανό να δούμε τη σειρά στις αρχές του Μαρτίου. Η OnePlus προσπαθεί να ανταγωνιστεί σειρές όπως η S21 της Samsung που πιθανόν θα έρθει λίγοπριν από τις νέες συσκευές της κινεζικής εταιρείας.

Τέλος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα μοντέλα θα περιλαμβάνει η σειρά, με τις περισσότερες φήμες να μιλούν για τρία, με το βασικό μοντέλο να έχει αριθμό τον LE2110. Στο διαδίκτυο έχουν βρεθεί οι αριθμοί LE2117, LE2119, LE2120 και ο LE2127, με αυτούς να αναφέρονται στο OnePlus 9 Pro αλλά ίσως και σε διαφορετικές εκδόσεις με βάση την περιοχή.