Έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό ότι θα υπάρξει συσκευή της Motorola με τον Snapdragon 888 και σύμφωνα με κινέζικες αναφορές δεν είναι μακριά η επίσημη ανακοίνωσή της.

Τον περασμένο Απρίλιο, είδαμε την επιστροφή των ναυαρχίδων από την Mototrola με το Edge Plus. Η συσκευή είχε τον Snapdragon 865, 12GB μνήμης RAM και μία εξαιρετική οθόνη. Η πρόταση της Motorola έφερνε όλα όσα χρειάζεται μία ναυαρχίδα, ενώ έλαβε καλές κριτικές.

Πέραν αυτού, δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή για τη νέα συσκευή, αλλά περιμένουμε διάφορα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως είδαμε και στο Edge Plus, με τον Snapdragon 888 να είναι φυσικά το σημαντικότερο εξ αυτών. Εκτός αυτού όμως, θα δούμε και ένα κινητό της σειράς Moto G, με κωδικό όνομα Nio, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Θα έχει τον Snapdragon 865 ως επεξεργαστή, με πιθανόν τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης θα είναι στα 105Hz, ενώ επικρατέστερη λύση για αρχή είναι τα 90Hz.
Το Nio έχει επίσης 6,7 ίντσες οθόνη με ανάλυση 2520×1080, 5.000 mAh και τριπλή κάμερα, με τη βασική στα 64MP, τη δευτερεύουσα στα 16MP με ultra-wide φακό και την τρίτη στα 2MP με depth. Μπροστά θα έχει δύο κάμερες με την πρώτη να είναι στα 16MP με ultra wide φακό και τη δεύτερη στα 8MP.

Με τις παραπάνω πληροφορίες, περιμένουμε ότι η Motorola θα κάνει ένα μεγάλο comeback στις ναυαρχίδες, με την εταιρεία να είναι γνωστή αυτό τον καιρό για τις low-mid range συσκευές της. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το εγχείρημα των flagship συσκευών τόσο για την Motorola όσο και για τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.