Με την ανακοίνωση του Reunion των Friends, πολλοί οπαδοί στην χώρα μας, ίσως θα ήθελαν να γνωρίζουν σε ποιο ελληνικό κανάλι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, χωρίς συνδρομές και πρόσθετες χρεώσεις.

Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab λοιπόν, ο ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που θα προβάλει το ειδικό επεισόδιο της μεγάλης επιστροφής της αγαπημένης σειράς, είναι το Star. Από δημοσίευμα στην επίσημη σελίδα του καναλιού ενημερωνόμαστε και για την ημέρα και ώρα προβολής του. “Oι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το επετειακό επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του STAR. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 23:15, το STAR φέρνει στην ελληνική τηλεόραση την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας“, διαβάζει το Three Pixels Lab στο δελτίο τύπου του καναλιού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το υποτιτλισμένο trailer που δημιούργησε το ελληνικό κανάλι για τo εορταστικό Reunion των Friends.

Όπως σας πληροφόρησε το Three Pixels Lab σε άρθρο του, η σειρά πέρα από το βασικό cast που επιστρέψει, θα έχει και ένα πλήθος guests που θα το πλαισιώσουν.

FriendsΑναλυτικά, οι αστέρες όπως παρουσιάστηκαν στο δημοσίευμα, είναι οι εξής: DAVID BECKHAM (ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής κάνει συχνά πυκνά κάποια guest, είχε συμμετάσχει και στο Game of Thrones), KIT HARINGTON (ένας εκ των πρωταγωνιστών του Game of Thrones), JUSTIN BIEBER, MINDY KALING, BTS THOMAS LENNON, JAMES CORDEN, CHRISTINA PICKLES (η μητέρα των Monica και Ross), CINDY CRAWFORD, TOM SELLECK (o πρώην φίλος της Monica, Richard, όπως τον γνωρίσαμε στη σειρά) CARA DELEVINGNE, JAMES MICHAEL TYLER (γνωστός και ως Gunther και βαθιά ερωτευμένος με τη Rachel), LADY GAGA (η διάσημη τραγουδίστρια κάνει τα τελευταία χρόνια βήμα προς την τηλεόραση και τον κινηματογράφο), MAGGIE WHEELER (δεν γινόταν να λείπει η Janice από τέτοια συγκέντρωση), ELLIOTT GOULD REESE (πατέρας των Monica και Ross), LARRY HANKIN (ο εκνευριστικός γείτονας, γνωστός ως Mr Heckless), MALALA YOUSAFZAI (η διάσημη ακτιβίστρια).

Διαβάστε ακόμα στο Three Pixels Lab: Ελληνικό κανάλι παρουσίασε CGI βίντεο ως πραγματικό πλάνο