Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab από άρθρο του The Guardian, η DC αποκάλυψε τον πρώτο bisexual Superman. Άραγε θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη;

Ο Jonathan Kent, η νέα εκδοχή του Superman, είναι bisexual σύμφωνα με την DC Comics. Ο παραδοσιακά straight ήρωας θα ξεκινήσει μια gay σχέση με έναν φίλο του σε ένα νέο τεύχος της σειράς που εμφανίζεται. Ο Jonathan, ο οποίος είναι γιος του Clark Kent και της Lois Lane, ανέλαβε τον κόκκινο μανδύα του ήρωά του τον Ιούλιο. “Η ιδέα της αντικατάστασης του Clark Kent με έναν άλλο λευκό straight σωτήρα θα ήταν μια χαμένη ευκαιρία“, δήλωσε ο Tom Taylor, συγγραφέας της σειράς, σε συνέντευξή του που διαβάζει το Three Pixels Lab στους New York Times.

Bisexual Superman 2Το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον του bisexual Superman είναι ο Jay Nakamura, ένας δημοσιογράφος που τον φροντίζει αφού “καίγεται ψυχικά και σωματικά από την προσπάθεια να σώσει τους πάντες ότι μπορεί” στο 5ο τεύχος του Superman: Son of Kal-El , που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ο Nakamura αποκαλύπτεται επίσης ότι έχει ξεχωριστές ικανότητες. Η σεξουαλικότητα του Superman δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια.

Bisexual Superman 3Πρόσφατα τεύχη είδαν το χαρακτήρα να διαμαρτύρεται για την απέλαση των προσφύγων, να σταματά ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία και να προσπαθεί να σβήσει τις πυρκαγιές που ήταν η αιτία της κλιματικής κρίσης. Το Three Pixels Lab, λοιπόν, παρατηρεί πως όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Superman θα μείνει ο προστάτης του κόσμου και της Αμερικής, καθώς η DC Comics καταφέρνει να εντάσσει με επιτυχία τον εμβληματικό ήρωα αντιμέτωπο με τα εκάστοτε προβλήματα που μαστίζουν τον κόσμο ανά γενιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!