Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab, ο Daniel Craig δήλωσε ότι του αρέσει να πηγαίνει σε gay bars για να αποφύγει τους “επιθετικούς άντρες” στα “hetero bars“.

Πηγαίνω σε gay bars από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου“, είπε ο γνωστός αστέρας. Ο ηθοποιός του No Time to Die έκανε τις παραπάνω δηλώσεις σε πρόσφατη εμφάνισή του σε ένα επεισόδιο του podcast Lunch with Bruce στο SiriusXM. Όταν ο Daniel Craig ρωτήθηκε γιατί προτιμάει τα gay bars, είπε ότι τα “hetero bars” έχουν συχνά μια απρόσκλητη, υπερβολικά επιθετική ατμόσφαιρα. “Ένας από τους λόγους είναι επειδή δεν τσακώνομαι συχνά σε gay bar…επειδή έχω επιθετικά π*** που ταλαντεύονται σε hetero (bars) και αυτό είναι κάτι που με έχει κουράσει.

Daniel Craig γυναίκα BondΠαράλληλα ο Craig δήλωσε ότι πολλά gay bars που έχει επισκεφτεί ήταν “απλά ένα καλό μέρος για να πας“, καθώς παρέχουν ένα “χαλαρό” και “πολύ ασφαλές” μέρος για να διασκεδάσεις. “Δε χρειαζόταν να δηλώνεις τη σεξουαλικότητά σου. Είναι όλα καλά, μπόρεσα να συναντήσω κορίτσια εκεί, γιατί υπάρχουν πολλά κορίτσια που πάνε εκεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πάω και εγώ“, ακούει το Three Pixels Lab τον Daniel Craig να λέει στο podcast Lunch with Bruce στο SiriusXM, καταλαβαίνοντας από τα λόγια του πως πολλά κορίτσια επίσης προτιμούν τα gay bars για να γλιτώσουν από τους τσακωμούς “κυρίαρχων αρσενικών”.

Διαβάστε ακόμα στο Three Pixels Lab: Ο Daniel Craig δε θέλει γυναίκα James Bond

Μιλώντας με τον host του podcast, Bruce Bozzi με τον οποίο ο Craig είναι φίλος εδώ και χρόνια, οι δύο θυμήθηκαν όταν “έγιναν τσακωτοί” μαζί σε ένα gay bar το 2010. “Για μένα, ήταν μία από αυτές τις καταστάσεις όπου η ειρωνεία είναι, ξέρεις, κάπως μας έκαναν τσακωτούς που ήταν κάπως περίεργο γιατί δεν κάναμε τίποτα παράξενο“, είπε για την κατάσταση, η οποία κυκλοφόρησε ως σκάνδαλο εκείνη την εποχή, ενώ όπως καταλαβαίνουμε από τις δηλώσεις του ηθοποιού, δεν υπήρχε κάποιο σκάνδαλο ή κάτι κρυφό ώστε θεωρηθεί πως “έγιναν τσακωτοί“.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!