Ο Jonah Hill ζητά από τους θαυμαστές να σταματήσουν να σχολιάζουν το σώμα του είτε το λένε για “καλό“, είτε το λένε για “κακό” σκοπό.

Ο αστέρας του The Wolf of Wall Street εξέφρασε το αίτημα σε ένα σύντομο μήνυμα σε δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. “Ξέρω ότι το λέτε με καλές προθέσεις, αλλά ζητώ ευγενικά να μην σχολιάζεται το σώμα μου“, διαβάζει το Three Pixels Lab στη δημοσίευση του ο Hill. “Είτε είναι για καλό ή κακό, θέλω να σας ενημερώσω ευγενικά ότι δεν βοηθάει και με κάνει να νιώθω. Με μεγάλο σεβασμό”, είπε συμπληρωματικά στη δημοσίευσή του ο Jonah Hill για όσους σχολιάζουν το σώμα του.

Διαβάστε ακόμα στο Three Pixels Lab: Όταν ο Jonah Hill νοσηλεύτηκε επειδή σνίφαρε πολλή ψεύτικη κοκαΐνη στο The Wolf of Wall Street.

Jonah Hill σώμαΑυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κάνει μια δημοσίευση σχετικά με το σώμα του στο Instagram. Τον Αύγουστο του 2021, ο Hill γιόρτασε την αφοσίωσή του στο να αγαπήσει επιτέλους το σώμα του με ένα νέο τατουάζ που δηλώνει την αγάπη που έχει για τον εαυτό του. Ο ηθοποιός έκανε τότε ένα νέο τατουάζ στην πλάτη του και το μοιράστηκε σε μια δημοσίευσή του στο προσωπικό του λογαριασμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!