Η ταινία The Hitman’s Wife’s Bodyguard κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους από την ODEON και στο παρακάτω άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το trailer της με ελληνικούς υπότιτλους!

Δείτε ακόμα στο Three Pixels Lab το trailer της ταινίας Elvis που κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 23 Ιουνίου 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας The Hitman’s Wife’s Bodyguard που διαβάζουμε στο παραπάνω βίντεο είναι η εξής: “Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση από την ακόμα περισσότερο ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ. Καθώς ο Μπράις οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους αναμειγνύονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.” Η σκηνοθεσία είναι του Πάτρικ Χιουζ ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μόργκαν Φρίμαν και Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ. Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή (όπως είναι ο τίτλος της ταινίας στα ελληνικά) κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από την ODEON.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!