Η νέα ταινία All Day and a Night (τίτλος στα ελληνικά: «Διπλή Φυλακή») έρχεται αρχές Μαΐου στο Netflix. Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος του Black Panther, Joe Robert Cole ενώ πρωταγωνιστεί ο Ashton Sanders της οπτικά εντυπωσιακής ταινίας Moonlight.

Σκηνοθεσία: Joe Robert Cole
Σενάριο: Joe Robert Cole
Πρωταγωνιστούν: Jeffrey Wright (Westworld), Ashton Sanders (Moonlight), Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen).
Διάρκεια: 2ω 1λ
Είδος: Αστυνομικά δράματα
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Μαΐου στο Netflix

Η πλοκή της ταινίας «Διπλή Φυλακή» είναι η εξής: Καθώς ο Jahkor Abraham Lincoln (Ashton Sanders) προσπαθεί να κρατήσει το όνειρό του ζωντανό μέσα στον πόλεμο συμμοριών στο Όκλαντ, η κακοτυχία του και οι ευθύνες του στον πραγματικό κόσμο τον οδηγούν όλο και πιο μακριά από το σωστό με τραγικές συνέπειες. Καταλήγοντας στη φυλακή δίπλα στον πατέρα του, τον JD (Jeffrey Wright), στον οποίο δεν ήθελε ποτέ να μοιάσει, ο Jahkor ξεκινά ένα απίθανο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού του, με την ελπίδα να βοηθήσει τον νεογέννητο γιο του και να σπάσει έναν κύκλο που μοιάζει αναπόφευκτος.
Δείτε το επίσημο τρέιλερ στο Youtube

All Day and a Night

All Day And A Night – Ashton Sanders, Jeffrey Wright – Photo Credit: Netflix / Matt Kennedy

Η επίσημη περίληψη της ταινίας στο Netflix είναι: Εκτίοντας την ποινή του στη φυλακή, ένας νεαρός θυμάται τους ανθρώπους, τις καταστάσεις και το σύστημα που τον ώθησαν να ακολουθήσει το μονοπάτι του εγκλήματος.

Η ταινία έχει πολλά υποσχόμενο casting ηθοποιών και σεναριογράφο άλλα η πλοκή είναι επίσης δυνατή.
Μπορείτε να βρείτε την ταινία στο IMDb και στο Netflix.