Η ταινία Fantastic Beasts 3 θα περάσει από πολλά κύματα μέχρι να κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη, όταν τελικά θα καταφέρουμε να γυρίσουμε στις αίθουσες των κινηματογράφων. Πέρα λοιπόν από την πανδημία που δυσκολεύει την κατάσταση στις κινηματογραφικές παραγωγές και στις ταινίες, η ταινία έχει επίσης να διαχειριστεί την εύρεση του ηθοποιού που θα καλύψει το κενό του Gellert Grindelwald.

Johnny Depp O ηθοποιός Mads Mikkelsen φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Johnny Depp για στο Fantastic Beasts 3. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι η κορυφαία επιλογή του σκηνοθέτη David Yates για να μπει στο ρόλο του Gellert Grindelwald, ο οποία έχει μείνει κενή μετά από την αποχώρηση του Depp που κλήθηκε επίσημα να παραιτηθεί. Ο Mads λέγεται ότι βρίσκεται σε «πρώιμες συνομιλίες» για την ενσάρκωση του κακοποιού της ταινίας για την τρίτη ταινία του franchise που δημιούργησε η J.K. Rowling με τέλος των ταινιών Harry Potter.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί των Fantsastic Beasts 3, λοιπόν, συνεχίζουν να ψάχνουν μεγάλα ονόματα ώστε να συμπληρώσουν το cast της διάσημης σειράς ταινιών, καθώς γνωρίζουν την ανταπόκριση του κοινού που αναμένουν σαν τρελοί την ταινία. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει πώς θα αντιδράσουν σε ένα τέτοιο νέο το fan base καθώς μεγάλο μέρος του ζητάει το μποϊκοτάρισμα της επερχόμενης ταινίας.

mads mikkelsen

Παρόλα αυτά υπάρχουν και καλά νέα για τον Johnny Depp. O 57χρονος θα πληρωθεί κανονικά όλο το μισθό του, αξίας $ 10 εκατομμυρίων για το ρόλο, παρόλο που γυρίστηκε μόνο μια σκηνή.

Ο Mikkelsen έχει πρωταγωνιστήσει σε πάμπολλες ταινίες και έχει συνδέσει την προσωπικότητα και την υποκριτική του με τον badass κακό στις περισσότερες ταινίες που έχει συμμετάσχει. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες απο τις κορυφαίες του δουλειές: Casino Royale (2006), Doctor Strange (2016), Hannibal (2013- 2015) ,Rogue One: A Star Wars Story (2016).

Εν κατακλείδι μπορούμε να πούμε πως ο Mads Mikkelsen είναι μία εξαιρετική επιλογή για να απεικονίσει έναν κακό χαρακτήρα και οι πιθανότητες να αποτύχει είναι μικρότερες ενδεχομένως από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο.