Ο Bruce Willis, θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης, το Apex. Ο 65χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι ήδη γνωστός για ρόλους του σε μεγάλες παραγωγές, όπως το franchise του Die Hard, το The Fifth Element, το Looper και πολλά άλλα προσθέτει στο δυναμικό του ακόμη μια ταινία δράσης.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τα γυρίσματα της ταινία έχουν ολοκληρωθεί. Σκηνοθέτης του Apex, είναι ο Ed John Drake ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Corey Large.

Bruce Willis Die Hard

Ο Bruce Willis στο Die Hard

Η ταινία μας, ακολουθεί την ιστορία πέντε κορυφαίων μισθοφόρων, που πληρώθηκαν για να κυνηγήσουν έναν άντρα σε ένα ερημωμένο νησί. Παρόλα αυτά, ένας ένας αρχίζουν να καταρρέουν καθώς η “λεία” τους αντεπιτίθεται με πολλές παγίδες, πολλά mind games και μία αποφασιστικότητα να επιβιώσει, που κανείς τους δεν είχε δει ως τώρα.

Μαζί με τον Bruce Willis, συμπρωταγωνιστούν ο Neal McDonough-γνωστός για τη συμμετοχή του στα Band of Brothers(2001) και Captain America: The First Avenger(2011)- o Corey Large που έγραψε και το σενάριο, o Trevor Gretzky και η Alexia Fast.

Cosmic Sin Poster

Το poster του Cosmic Sin

Την παραγωγή της ταινίας, αναλαμβάνει η 308 Enterprises, που είχε αναλάβει και τα It Follows(2014) και The November Man(2014). Το γεγονός αυτό, φέρνει και πάλι κοντά την εταιρεία με τον Bruce Willis, καθώς έχουν συνεργαστεί ξανά στο Cosmic Sin, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της μετά παραγωγής και στο οποίο ο Corey Large ήταν σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης, καθώς και στο Reactor, που ανακοινώθηκε φέτος.

Η ταινία χρηματοδοτείται από το BondIt Media Capital σε συνεργασία με το Arcana Studios, ενώ οι Matthew Helderman, Luke Taylor και Grady Craig του BondIt Media Capital, ο Stephen Eads και Johnny Messner αναλαμβάνουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών.