Το Inventing Anna είναι μια επερχόμενη αμερικανική δραματική τηλεοπτική μίνι σειρά που δημιουργήθηκε και παρήχθη από τη Shonda Rhimes, βασισμένη στο άρθρο του αμερικανικού περιοδικού New YorkHow Anna Delvey Tricked New York’s Party People” της Jessica Pressler. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του Inventing Anna! Σας άρεσε; Θα χαρούμε να διαβάσουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

Στη περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε την πλοκή της μίνι σειράς: “Αυτή η ιστορία είναι απολύτως αληθινή. Εκτός από τα σημεία που είναι εντελώς φανταστικά. Από τη Shondaland, το “Inventing Anna”, με τη βραβευμένη με Emmy Τζούλια Γκάρνερ, κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου μόνο στο Netflix.

Όπως διαβάζει το Three Pixels Lab σε κείμενο του Deadline, Ιούνιο του 2018, ανακοινώθηκε ότι το Netflix και η Shondaland είχαν αποκτήσει το άρθρο του περιοδικού New YorkHow Anna Delvey Tricked New York’s Party People” της Jessica Pressler, μετατρέποντάς το σε τηλεοπτική σειρά με τη Shonda Rhimes να είναι παραγωγός και σεναριογράφος, μαζί με την Betsy Beers. Ο David Frankel θα σκηνοθετήσει και θα κάνει την εκτελεστική παραγωγή δύο επεισοδίων της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!