Το Είμαστε Όλοι Νεκροί (τίτλος στα αγγλικά: All of Us Are Dead) είναι μια επερχόμενη Νοτιοκορεάτικη σειρά που θα δούμε στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon και Yoo In-soo. Βασισμένο στο webtoon Now at Our School του Joo Dong-geun, το οποίο δημοσιεύτηκε μεταξύ 2009 και 2011, η σειρά έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 28 Ιανουαρίου 2022.

Παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του Είμαστε Όλοι Νεκροί. Σας άρεσε; Θα χαρούμε να διαβάσουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

Από την περιγραφή του επίσημου trailer στο YouTube διαβάζουμε την σύνοψη της σειράς: “Ένα λύκειο γίνεται το επίκεντρο έξαρσης ενός ιού ζόμπι. Παγιδευμένοι μαθητές πρέπει να βρουν πώς θα αποδράσουν – αλλιώς θα μολυνθούν κι αυτοί από τη λύσσα.” Στις 12 Απριλίου 2020, το Netflix ανακοίνωσε μέσω ενός δελτίου τύπου ότι τα JTBC Studios και Film Monster θα παράγουν μια σειρά με τίτλο All of Us Are Dead βασισμένη στο δημοφιλές webtoon Now at Our School.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζει το Three Pixels Lab σε άρθρο, η παραγωγή ανεστάλη προσωρινά τον Αύγουστο του 2020 λόγω της εκ νέου εξάπλωσης του COVID-19 στη Νότια Κορέα, όμως τελικά η σειρά Είμαστε Όλοι Νεκροί, έρχεται στις 28 Ιανουαρίου, μόνο στο Netflix.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!