Τα πρόσφατα γεγονότα με τις συχνές ακυρώσεις ηθοποιών και συνδρομών υπηρεσιών streaming μας έφεραν στη μνήμη την εποχή που η φράση #CancelSouthPark ήταν στις τάσεις και εμείς απορούσαμε για το τι μπορεί να προκάλεσε την μαζική οργή του κόσμου για την ακύρωση της αγαπημένης σειράς South Park.

South ParkΤελικά, υπαίτιος της έναρξης της καμπάνιας κατά του South Park ήταν η ίδια η παραγωγή του South Park. Η σειρά κινουμένων σχεδίων βρίσκεται μαζί μας από το 1997. Δημιουργήθηκε από τον Trey Parker και τον Matt Stone και είναι μάλλον ασταμάτητη, καθώς πάντα βρίσκει τρόπο να παρακάμπτει τα όποια προβλήματα λογοκρισίας αντιμετωπίζει και να συνεχίζει την προβολή της. Ωστόσο φαίνεται ότι το μόνο που θα μπορούσε να σταματήσει το South Park, είναι τελικά το ίδιο το South Park. Ένα σύντομο επίσημο Teaser Trailer που κυκλοφόρησε το 2018 για την ανακοίνωση της έναρξης της 22ης Season της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων, παρότρυνε τους οπαδούς να ακυρώσουν την εκπομπή! Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ και να παρατηρήσετε ότι στο τέλος αναγράφεται με άσπρα γράμματα η φράση #CancelSouthPark.

Άξιο αναφοράς είναι ακόμα το γεγονός ότι η διαφημιστική καμπάνια επέλεξε να ξεκινήσει με την εξής φράση: “Η Αμερική έχει φτάσει σε ένα σταυροδρόμι. Τι θα κάνουμε στη συνέχεια;” Σε δημοσίευση στο Twitter μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς κινουμένων σχεδίων διαμοιράστηκε η παραπάνω φράση, συμπληρωμένη με ένα “Kαθ’ ολοκληρίαν”, στηρίζοντας…την προσπάθεια ακύρωσης του εαυτού της. Βέβαια από το παραπάνω tweet μάθαμε παράλληλα πως τελικά η νέα Season θα ξεκινούσε στις 26 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 με τίτλο The Pandemic Special, ενώ σύμφωνα με την καταχώρηση της σειράς στο IMDb, η σειρά συνεχίζεται από το 1997 μέχρι σήμερα, οπότε περιμένουμε νέα επεισόδια σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Thee Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα από το χώρο της Βιομηχανίας της Ψυχαγωγίας και των φανταχτερών αστέρων της.