Η εταιρεία της Philips ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά τις νέες Philips hybrid οθόνες της. Τα μοντέλα 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB έρχονται με USB Dock και αρκετές συνδυαστικές τεχνολογίες. Σχεδιασμένες με γνώμονα τους σύγχρονους επαγγελματίες, οι δύο νέες οθόνες συνδυάζουν πλήθος χαρακτηριστικών. Εξοικονομούν χρόνο και βελτιώνουν την παραγωγικότητα και να διευκολύνουν μια ημέρα εργασίας.

Philips hybrid

Από την ευελιξία του USB docking με μία θύρα USB Type-C έως την οπτική απόδοση της
τεχνολογίας IPS, και από την ασφάλεια της pop-up διαδικτυακής κάμερας έως την άνεση
της SmartErgoBase, οι νέες αυτές οθόνες Philips σημαίνουν εργασία. Οι Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB διαθέτουν ενσωματωμένη θύρα USB docking εξοπλισμένη με τεχνολογία DisplayLink. Όλα τα περιφερειακά συνδέονται με τη βάση σύνδεσης των οθονών, μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Και χάρη στο DisplayPort-out, πολλές οθόνες υψηλής ανάλυσης μπορούν να συνδεθούν μαζί με ένα μόνο καλώδιο. Τέλος, η τεχνολογία γρήγορης μεταφοράς δεδομένων USB 3.2 σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να τροφοδοτούν τα notebooks τους γρήγορα, απευθείας από την οθόνη τους, καθώς και να μεταφέρουν δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.

Philips hybridΓια τους επαγγελματίες που απαιτούν ευκρινείς, καθαρές εικόνες, οι οθόνες της Philips είναι ιδανικές για να τους ικανοποιήσουν. Και οι δύο οθόνες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία IPS στα panel.Έχουν εξαιρετικά ευρείες οπτικές γωνίες προβολής 178/178 μοιρών για μέγιστη ευκολία θέασης. Η Philips 272B7QUBHEB διαθέτει CrystalClear Quad HD ανάλυση καθώς και τεχνολογία Ultra Wide-Color για εκπληκτική φωτεινότητα και εκθαμβωτικά, λαμπερά χρώματα.

Προστασία για τους χρήστες και το περιβάλλον

Τα μοντέλα Philips Hybrid περιλαμβάνουν μία σειρά από λειτουργίες για την προστασία των χρηστών και του περιβάλλοντος. Μία πρωτοποριακή, ασφαλής αναδυόμενη κάμερα Windows Hello™ με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου μπορεί εύκολα να ασφαλιστεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης διασφαλίζεται η άνεση, χάρη στην τεχνολογία LowBlue Mode που προστατεύει τα μάτια. Η εργονομική SmartErgoBase, επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν την οθόνη τους στο ακριβές ύψος και τη γωνία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Ακόμα και το περιβάλλον επωφελείται από αυτές τις οθόνες, χάρη σε τεχνολογίες όπως είναι η ενεργειακά αποδοτική λειτουργία PowerSensor. Ασφαλώς, το 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση, το PVC/BFR-free housing και το 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας βοηθούν επίσης.

Οι καινοτόμες, παραγωγικές οθόνες Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB είναι
διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 359€ και 539€ αντίστοιχα. Περισσότερα για τις οθόνες της Philips μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here