Η τηλεόραση της OnePlus κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα και θα διαθέτει μια οθόνη 4K QLED των 55 ιντσών και θα δέχεται αναβαθμίσεις λογισμικού για τουλάχιστον τρία χρόνια. Φημολογείται πως θα έχει τον επεξεργαστή MediaTek MT5670 μαζί με 3GB RAM. Λόγω μερικών εικόνων που διέρρευσαν στο Ινδικό Amazon αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το OnePlus TV.

Η σελίδα στο Amazon επιβεβαιώνει πως το OnePlus TV θα έχει 8 ηχεία με συνδυαστική ισχύ 50W τα οποία θα “έχουν γεμάτο μπάσο που θα γεμίζει το σαλόνι σου”. Η τηλεόραση θα έρθει επίσης και με πλήρη υποστήριξη του Dolby Atmos και Dolby Vision για καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία.

Θυμίζουμε πως στο ΟnePlus TV θα τρέχει το Android TV με βελτιωμένο UI. Θα είναι μια τηλεόραση που θα ανταγωνίζεται πλήρως τις αντίστοιχες των Samsung και Sony αλλά θα είναι φθηνότερη λόγω της συνεργασίας της εταιρείας με το Amazon.

Το ΟnePlus TV θα αποκαλυφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου σε μια εκδ΄ληωση στην Ινδία όπου η εταιρεία θα ανακοινώσει και τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro.