Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Gigabyte έφερε στο φως της δημοσιότητας την Aorus Liquid Cooler 240. Πρόκειται για την νέα υδρόψυξη της εταιρείας που έρχεται να ομορφύνει αλλά και να υποστηρίζει τα συστήματά μας.

Η Gigabyte Aorus Liquid Cooler 240 είναι η πρώτη All-In-One (AIO) υδρόψυξη της εταιρείας. Πρόκειται ασφαλώς για ένα κύκλωμα νερού κλειστού τύπου, που υπόσχεται να ψύξει τον επεξεργαστή μας. Όπως είναι φανερό από το όνομά της, μιλάμε για ένα ψυγείο 240mm x 120mm με αλουμινένιο σκελετό. Αυτό που αφήνει την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το κυκλικό pump-block για τον επεξεργαστή. Το block αυτό έχει ενσωματωμένη κυκλική LCD οθόνη πάνω του, που μπορεί να φωτίζει σε ρυθμούς RGB.

Aorus Liquid Cooler 240

Η νέα υδρόψυξη της Gigabyte υποστηρίζει δύο fans των 120mm το καθένα. Ασφαλώς, αυτά περιλαμβάνονται στην συσκευασία και έχουν RGB LED φωτισμό. Τα fans έχουν την δυνατότητα να περιστρέφονται με 2500 RPM ενώ παράγουν 18 έως και 39.5 dBA θορύβου. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ικανά να αποδώσουν 59.25 CFM αέρα πάνω στο ψυγείο της υδρόψυξης.

Aorus Liquid Cooler 240

Η συνδεσμολογία της Aorus Liquid Cooler 240 είναι απλή. Ένα 3-pin καλώδιο φροντίζει για τους RGB φωτισμούς, ενώ ένα USB 2.0 εξασφαλίζει την σύνδεση με το RGB Fusion. Το Fusion, είναι το software της Gigabyte που συνοδεύει τα προϊόντα της, για την καλύτερη διαχείριση μέσω του υπολογιστή.

Aorus Liquid Cooler 240

Τέλος, το νέο δημιούργημα της Gigabyte είναι συμβατό με AM4, LGA115x και LGA2066 sockets. Η εταιρεία δεν μας αποκάλυψε την τιμή της υδρόψυξης καθώς ούτε και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Gigabyte.