Η Logitech εισήγαγε ένα νέο ασύρματο gaming ποντίκι το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ γρήγορα με τσιμπημένη τιμή. Προσφέροντας ένα ασύρματο ποντίκι νέας γενιάς με “εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας” η Logitech ζητάει $99,99.

Εάν παίζετε σε παιχνίδια όπως το Fortnite και το WoW Classic, τότε αυτό ίσως είναι το ποντίκι που ψάχνετε” δήλωσε ο Ujesh Desai ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Logitech Gaming.

Το G604 Lightspeed σχεδιάστηκε διαθέτοντας έξι κουμπιά για τον αντίχειρα, ώστε να μπορείτε να παίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αλλάζετε λειτουργίες γρήγορο ρυθμό, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο. Όταν συνδυάζετε αυτό με την ασύρματη τεχνολογία Lightspeed, έχετε την ελευθερία κινήσεων για να πάτε το παιχνίδι σας ακόμη πιο μακριά.

Logitech 2 Logitech 1

Ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Logitech G604 Lightspeed είναι το High Efficiency Rated Optical (HERO) 16K Sensor της εταιρίας, βελτιωμένη απόδοση ισχύος με μηδενική εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση(improved power efficiency with zero smoothing, filtering or acceleration). Το ποντίκι χρειάζεται μια ΑΑ μπαταρία,διαθέτει 15 προγραμματιζόμενα κουμπιά, ένα γρήγορο scroll wheel διπλής λειτουργίας και έξι “πακέτα” των κουμπιών αντίχειρα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Logitech.