Η AOC Q27T1 είναι η νέα οθόνη της εταιρείας και είναι σχεδιασμένη από το Studio F. A. Porsche. Από την στιγμή της ανακοίνωσής της, οι χρήστες με ευαισθησία στο design ανυπομονούσαν για τη στιγμή που θα την τοποθετούσαν στο γραφείο τους. Η οθόνη των 27” (68,6εκ.) με IPS panel ανάλυσης QHD, zero edge, γνήσιο σχεδιασμό τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο και ξεχωριστή βάση, είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που μετατρέπει την εργασία σε μια ευχάριστη εμπειρία.

AOC Q27T1

Σύγχρονος σχεδιασμός με οπτική ασυμμετρία

Ο μοναδικός σχεδιασμός της ασύμμετρης βάσης της Q27T1 ξαφνιάζει με τον τρόπο που ακολουθεί με απόλυτη φυσικότητα τη δυναμική της οθόνης, ταιριάζοντας και ισορροπώντας τέλεια με το βάρος της. Αυτό το design τονίζει την εξελιγμένη δομική μηχανική για να κρατήσει την οθόνη στη θέση της, κάνοντάς την να μοιάζει με ένα σύγχρονο γλυπτό.

Η οθόνη τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο με σχεδιασμό zero edge κρύβει το πλαίσιο στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά πίσω από το panel για να φαίνεται πραγματικά frameless. Το κατώτερο bezel είναι ενισχυμένο με μία γυαλιστερή λάμψη, ενώ η ματ μαύρη κυρτή πλάτη υπογραμμίζει τον καθαρό σχεδιασμό της οθόνης. Οι θύρες εισόδου/εξόδου της Q27T1 είναι κρυμμένες κάτω από ένα κάλυμμα, αφήνοντας μόνο ένα μικρό άνοιγμα για εξερχόμενα καλώδια, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική κομψή εικόνα. Δεν έχει σημασία αν προορίζεται για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, οι λάτρεις του design σίγουρα θα απολαύσουν αυτή την οθόνη στο γραφείο τους.

AOC Q27T1

Πέρα από την εμφάνιση

Η AOC Q27T1 διαθέτει ένα 27” IPS panel, το οποίο παρέχει εξαιρετική αναπαραγωγή χρώματος και ευρείες γωνίες θέασης. Η ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels) σε συνδυασμό με την αντιθαμβωτική επίστρωση διασφαλίζει εξαιρετικές, ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη προσφέρει επιπλέον ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτει το 90% των NTSC και το 107% των sRGB χρωματικών πεδίων, καθώς και εντυπωσιακή φωτεινότητα στα 350 nits.

AOC Q27T1

Εξοπλισμένη με δύο υποδοχές HDMI και μια υποδοχή DisplayPort, μπορεί να συνδεθεί με μία μεγάλη ποικιλία συσκευών.

Η οθόνη Q27T1 της AOC είναι διαθέσιμη το Νοέμβριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 329€.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here