Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative T100, την τελευταία προσθήκη της στην σειρά ηχείων 2.0 T. Η σειρά περιλαμβάνει τα δημοφιλή T20 και T40, που η υψηλή τους απόδοση έχει κερδίσει πολλούς χρήστες.

Creative T100

Τα Creative T100 διαθέτουν ιδιαίτερη ισχύ παρά τη minimal εικόνα τους. Ο ήχος τους, που μεταφέρεται μέσω ενός 2.75” full-range driver, γεμίζει το χώρο και είναι ενισχυμένος με τη βελτιωμένη τεχνολογία BasXPort™, που δίνει στον χρήστη την αίσθηση του live με πεντακάθαρα φωνητικά και πλούσιους με βάθος τόνους. Τα T100 συνδυάζουν την ισχυρή απόδοσή (συνολική ισχύς 40W RMS, με κορύφωση στα 80W) με το κομψό design τους. Αυτό τους επιτρέπει να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην επιφάνεια εργασίας του χρήστη.

Creative T100

Χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά ευπροσάρμοστα καθώς διαθέτουν πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας. Υπάρχουν οι επιλογές για Bluetooth 5.0, 3.5mm AUX-in, optical-in και USB FLAC player. Όλα είναι προσβάσιμα μέσω ενός εύχρηστου τηλεχειριστηρίου. Κατά κάποιο τρόπο, τα T100 είναι η σύγχρονη απάντηση στα ογκώδη Hi-Fi συστήματα του παρελθόντος. Ως γνωστόν, αυτά υπήρχαν σε κάθε σπίτι και είναι απολύτως κατάλληλα για τους σημερινούς χρήστες που αναζητούν μια εντυπωσιακή αναβάθμιση ήχου για τον υπολογιστή ή το laptop τους.

Τα Creative T100 αναμένονται στην Ελληνική αγορά στις αρχές Δεκεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.