Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει δύο νέες 27” gaming οθόνες από τη νέα G2 Series. Και η Q27G2U και η CQ27G2U έχουν ανάλυση 2560×1440 ενώ η τελευταία είναι και κυρτή. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν VA  panels συνδυάζοντας υψηλή απόκριση με γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ομαλό gaming, ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι στο 1 ms. Επιπροσθέτως, η υποστήριξη AMD FreeSync εξασφαλίζει εικόνα χωρίς tearing και stuttering. Οι φιλόδοξοι λάτρεις του gaming θα εκτιμήσουν πεντακάθαρη ποιότητα εικόνας, χάρη στην αντίθεση 3000:1 των δύο οθονών. Επίσης, προσφέρουν 120% sRGB και 90% AdobeRGB κάλυψη για ζωντανά εντυπωσιακά χρώματα.

G2 Series

G2 Series

Η AOC CQ27G2U (κυρτή) και η Q27G2U (επίπεδη)

Οι νέες 27” QHD οθόνες της AOC από τη σειρά G2 Series θα είναι σύντομα διαθέσιμες για αγορά. Όποια επιλογή και αν κάνετε, η AOC σας καλύπτει, και έχει ενσωματώσει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μία πραγματική gaming οθόνη. Το 1ms απόκρισης εξαλείφει το θάμπωμα της κίνησης και παρουσιάζει μία καθαρή, ευκρινή εικόνα σε κάθε πλαίσιο. Από την άλλη η υποστήριξη AMD FreeSync, ο ρυθμός ανανέωσης του panel ταυτίζεται με τα fps του παιχνιδιού, εξαλείφοντας το tearing.

G2 Series

Τόσο η CQ27G2U όσο και η Q27G2U είναι εξοπλισμένες με την κομψή και λειτουργική βάση της σειράς G2 series. Είναι εμπλουτισμένη με εντυπωσιακές κόκκινες πινελιές που υπογραμμίζουν την gaming κληρονομιά της. Η βάση προσφέρει 130mm προσαρμογή ύψους και κλίση, βοηθώντας με αυτό το τρόπο τους gamers να καθίσουν σε όρθια θέση.

G2 Series

Από την άλλη, υπάρχει και μία ενσωματωμένη USB 3.0 υποδοχή με τέσσερις θύρες, εκ των οποίων η μία με δυνατότητα ταχείας φόρτισης. Αυτή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, τη webcam, ή απλά κάθε USB περιφερειακό τους. Ασφαλώς μπορούν και να φορτίσουν το smartphone τους ή άλλες συσκευές.

Η οθόνη Q27G2U της AOC (επίπεδη) θα είναι διαθέσιμη τον Ιανουάριο σε ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 329€ και η CQ27G2U (κυρτή) θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο σε ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 339€.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here