Ήδη από την αρχή της χρονιάς η HyperX ανακοίνωσε ειδικά ακουστικά με ασύρματη φόρτιση και τιμή στα 160 δολάρια. Για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της, η εταιρεία αποφάσισε μια πιο προσιτή προσέγγιση. Έτσι, προστίθενται δυο νέα ακουστικά στην σειρά  Stinger.

Τα Stinger Core και Stinger Core Wireless, όπως ονομάζονται, διαθέτουν 7.1 ήχο μέσω της πλατφόρμας NGENUITY της HyperX. Μέχρι τώρα, ο εικονικός surround ήχος ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να πληρώσεις παραπάνω ώστε να έχεις μέσω των premium ακουστικών. Ωστόσο, η τιμές εδώ πρόκειται για 60 και 80 δολάρια, για την απλή και wireless έκδοση αντίστοιχα.

Πέρα βέβαια από τον ήχο, τα ακουστικά έχουν και άλλα στοιχεία τα οποία θα περίμενε κανείς από τυπικά, προσιτά ακουστικά. Και τα δύο ζυγίζουν περίπου 250 γραμμάρια, με drivers των 40mm. Επίσης έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα, τα οποία περιστρέφονται για σίγαση. Στα ακουστικά επίσης συμπεριλαμβάνονται οι κατάλληλοι οδηγοί για προσαρμογή του μεγέθους τους, καθώς και τα απαραίτητα κουμπιά για προσαρμογή του ήχου.

Το ενσύρματο μοντέλο θα έχει καλώδιο 2.4 μέτρων, με υποδοχή 3.5mm. Το ασύρματο μοντέλο από την άλλη, θα συνδέεται με τον υπολογιστή με έναν USB αντάπτορα 2.4 GHz. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κάθε φόρτιση μπορεί να αποδώσει μέχρι και 17 ώρες, αυτό όμως μένει να το δουν οι χρήστες. Το εύρος χρήσης είναι αρκετά καλό, με μέγιστο περίπου τα 20 μέτρα. Τέλος, θα υπάρχουν και οι Xbox και PlayStation εκδόσεις με τα απαραίτητα χρώματα.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε, καθώς και να δείτε όλη τη σειρά της HyperX εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Huawei: Παρουσίασε φωτογραφίες από DSLR ως λήψεις των κινητών της