Η Razer ανακοίνωσε τα Kaira Pro, σχεδιασμένα για Xbox, ένα ασύρματο gaming headset το οποίο προσφέρει υψηλή απόδοση στους χρήστες Xbox Series X/S, αφού διαθέτει τις τελευταίες βραβευμένες τεχνολογίες ήχου της Razer, παρέχοντας μια “next-gen” ηχητική εμπειρία στη next-gen κονσόλα της Microsoft.

Οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Razer Kaira Pro στο Xbox Series X/S, PC και Android τηλέφωνο ή tablet, για να απολαύσουν τον πλούσιο, καθηλωτικό ήχο είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, όπως δηλώνει η εταιρεία.

Kaira Pro

Τα Kaira Pro έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συμβατότητα πολλαπλών συσκευών, ικανά να συνδεθούν με μια ποικιλία πλατφορμών. Χρησιμοποιώντας το Xbox Wireless και το Bluetooth 5.0, τα Kaira Pro μπορούν να συνδεθούν στα νέα Xbox Series X/S χωρίς να χρειάζεται κάποιο dongle, σε Windows 10 PC και Android τηλέφωνα ή tablet μέσω Bluetooth 5.0, επιτρέποντας στους χρήστες να τα χρησιμοποιούν και σε άλλες συσκευές.

Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή σχεδίαση διπλού μικροφώνου, τα ακουστικά διαθέτουν ένα αποσπώμενο μικρόφωνο Razer HyperClear Supercardioid για να προσφέρουν ποιoτικό ήχο στους συνομιλητές σας. Έχετε επίσης την δυνατότητα να αφαιρέσετε το μικρόφωνο, για οποιονδήποτε λόγο. Όταν το κάνετε αυτό, τότε το ενσωματωμένο μικρόφωνο που υπάρχει στην συσκευή αναλαμβάνει να “στείλει” την φωνή σας σε άλλους όταν συνομιλείτε με τα συγκεκριμένα ακουστικά.

Kaira Pro

Όπως προαναφέραμε, τα νέα ακουστικά της Razer διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ήχου της Razer, χρησιμοποιώντας το Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers για να προσφέρουν καθαρότερο ήχο, δυνατά μπάσα και πολλά άλλα. Μέσω του κουμπιού EQ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικά προφίλ ήχου, όπως η λειτουργία FPS η οποία βελτιώνει τον ήχο εντός του παιχνιδιού (όπως τα βήματα), ή να επιλέξουν τη λειτουργία μπάσων για έναν πιο ισχυρό ήχο.

Kaira Pro

Με το Razer HyperClear Supercardioid Mic, το Razer Kaira Pro προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια στην φωνή. Με το βελτιωμένο voice isolation, καταφέρνει να εξαλείφει περισσότερο θόρυβο από το περιβάλλον σας. Εκτός των παραπάνω, διαθέτει βελτιστοποιημένο περίβλημα για πρόσθετη ευκρίνεια και ακρίβεια στην λήψη της φωνής σας.

Είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένα και για πολύωρη χρήση χρησιμοποιώντας ένα απαλό αφρό μνήμης, ενώ τα μαξιλαράκια στα αυτιά είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν τη θερμοκρασία και τον ιδρώτα. Το μαλακό frame είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να εξασφαλίζει έναν ευέλικτο και ανθεκτικό σχεδιασμό.

Kaira Pro