Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των Windows 11, αρκετοί από εμάς θα θέλαμε να τα δοκιμάσουμε. Η αλήθεια είναι ότι παραμένουμε λίγο διστακτικοί, καθώς δε θέλουμε να αντικρίσουμε τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ένα καινούριο λογισμικό. Εκτός αυτού, προς το παρόν δεν μπορούμε να τα βρούμε κάπου επίσημα για να τα εγκαταστήσουμε, αφού υπάρχουν μόνο διάφορα αναξιόπιστα sites, πράγμα που μας κάνει ακόμα πιο διστακτικούς. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν μπορούσατε να δοκιμάσετε τα Windows 11 χωρίς εγκατάσταση;

Ένας devoloper με ψευδώνυμο Blue Edge, δημιούργησε το γραφικό περιβάλλον των Windows 11, κάτι σαν προσομοιωτή, δίνοντάς μας πρόσβαση σε αυτό μέσω κάποιου browser. To “Windows 11 in React” δημιουργήθηκε από ReactJS, SCSS και CSS. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το project, μπορούν να μπουν στο GitHub από εδώ.

Όπως είναι λογικό, δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, αλλά μερικές από αυτές. Μπορείτε να ανοίξετε το menu, την αναζήτηση, το Microsoft Store και λίγες ακόμα εφαρμογές. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την ολοκληρωμένη έκδοση των Windows 11, όμως μας δίνει μια γεύση από αυτά. Προς το παρόν δεν μπορείτε να ανοίξετε και να περιηγηθείτε στον File Explorer, όμως το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σύντομα.

Εσείς θα δοκιμάσετε τα Windows 11 χωρίς εγκατάσταση; Πείτε μας στα σχόλια.