Το Nvidia FrameView είναι το νέο benchmark test που θα έρθει στην αγορά. Η πράσινη εταιρεία, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο test επιδόσεων, έφτιαξε το FrameView.

Το νέο εργαλείο της Nvidia, μοιάζει αρκετά με μια βελτιωμένη έκδοση του PresentMon. Αυτό, βεβαιώνει τον χρήστη πως η κάρτα γραφικών του δουλεύει άψογα και αξιοποιεί κάθε δυνατότητά της. Το Nvidia FrameView θα υποστηρίζει DirectX 9, 10, 11, 12 OpenGL, Vulkan καθώς και Universal Windows Platform(UWP) εφαρμογές. Η λειτουργία του βασίζεται στην συλλογή δεδομένων, ενώ η προβολή τους γίνεται σε δύο διαφορετικά σημεία. Από την μια εμφανίζονται τα frame rates που γίνονται rendered, ενώ από την άλλη τα frame rates που δίνονται πραγματικά displayed.

Nvidia FrameView

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά features του FrmaeView, είναι η δυνατότητα καταγραφής της κατανάλωσης της κάρτας. Οι χρήστες Nvidia καρτών ασφαλώς θα επωφελούνται περισσότερο μιας και το πρόγραμμα θα μπορεί να αναπαράγει τα νούμερα κατανάλωσης με μεγαλύτερη αξιοπιστία για Nvidia κάρτες. Οι κάτοχοι AMD θα αρκούνται σε νούμερα που δεν είναι και τόσο ακριβή και αξιόπιστα.

Το Nvidia FrameView είναι στο σύνολό του αρκετά ελαφρύ. Η εταιρεία δεν θέλει να επιβαρύνει την κάρτα γραφικών κατά την διαδικασία των benchmarks ώστε να δώσει τα σωστά αποτελέσματα. Ασφαλώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε game και να δείξει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της Nvidia είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here