Η Thermaltake επανεσχεδίασε την εφαρμογή της Smart Power Management (SPM) για ψηφιακά τροφοδοτικά. Η νέα έκδοση, Smart Power Management 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη χρήση ενέργειας. Ακόμα, μπορούν να  προσθέτουν αρκετά νέα features που αποτρέπουν την απώλεια δεδομένων που προκαλείται από δυσλειτουργίες.

Το interface της πλατφόρμας Smart Power Management 2.0 δείχνει διάφορα δεδομένα στο dashboard. Την ίδια στιγμή, μια ανεξάρτητη σελίδα ανάλυσης τροφοδοτικού επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για μεμονομένα power supplies. Για να βρουν πληροφορίες για μη φυσιολογικά γεγονότα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια σελίδα Cloud για να αναλύσουν τις ειδοποιήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα του τροφοδοτικού.

Για να προωθήσει το φιλικό για το περιβάλλον concept των εικονικών τροφοδοτικών, η Thermaltake ενημερώνει τους χρήστες για το διοξείδιο του άνθρακα που παράγει το τροφοδοτικό τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σελίδας ECO, που έχει achievements. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις πληροφορίες στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής. Αυτό γίνεται προσθέτοντας, αφαιρώντας και μετονομάζοντας επιλεγμένα power supplies μέσω του interface.

Το νέο dashboard του SPM 2.0 έχει μια σύγχρονη εμφάνιση, μια εύχρηστη διάταξη με διάφορα διαγράμματα. Ανοίγοντας την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες όπως: τη συνολική διάρκεια λειτουργίας του τροφοδοτικού, την κατανάλωση ρεύματος, ένα διάγραμμα εβδομαδιαίας χρήσης και ένα διάγραμμα με μορφή πίτας με τη μέση αποτελεσματικότητα.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Thermaltake Smart Power Management 2.0 με διάφορους τρόπους. Αυτοί περιλαμβάνουν μια εφαρμογή DPS G PC, μια εφαρμογή DPS G για κινητά ή μέσω cloud. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Thermaltake.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here