Δραματική πτώση στους παίκτες του Cyberpunk 2077 στο Steam

Μια ακόμα αξιοσημείωτη επίδοση είδαμε από το Cyberpunk 2077, αυτή τη φορά όχι θετική όμως, καθώς το παιχνίδι είδε δραματική πτώση στον αριθμό των παικτών του. Μάλιστα, πρόκειται για πτώση τρεις φορές ταχύτερη από αυτή του The Witcher 3.

Συγκεκριμένα, το Cyberpunk 2077 έχασε το 79% των παικτών που είχε στο Steam κατά την κυκλοφορία του. Αυτό βέβαια, ήταν αναμενόμενο σε ένα βαθμό, καθώς κάποια στιγμή είχε ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες, νούμερο που είναι πραγματικά απίστευτο για παιχνίδι single player. Πλέον, δεν ξεπερνά τους 200.000. Στο μεταξύ, το The Witcher 3: Wild Hunt, είχε σημειώσει πτώση 79% τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του. Μπορεί, λοιπόν, τα παιχνίδια single-player να έχουν πιο ραγδαία πτώση, αλλά ακόμα και σε σύγκριση με παρόμοιο παιχνίδι βλέπουμε ότι τα νέα δεν είναι καλά για το Cyberpunk 2077.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου και είχε γίνει αντικείμενο μεγάλων και πολλών συζητήσεων αρκετό καιρό πριν, οι οποίες κορυφώθηκαν κατά την κυκλοφορία του και συνεχίστηκαν για καιρό. Μπορείτε να ακούσετε τις απόψεις μας για αυτό στο podcast του threepixelslab.gr, με τίτλο: Θα pixel-τε podcast #2: Αναλύουμε το “χάος” του Cyberpunk 2077.

Το παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις κονσόλες της προηγούμενης πλέον γενιάς, PS4 και Xbox One, ενώ η CD Projekt Red είναι αντιμέτωπη και με μηνύσεις εξαιτίας του παιχνιδιού.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apps και Στοίχημα: Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps και γιατί

Η Indira Varma θα είναι στο cast της σειράς Obi-Wan Kenobi του Disney+

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers