Η Guerilla Games αφήνει στην άκρη το Horizon Zero Dawn χωρίς updates

Το Horizon Zero Dawn κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017 για το PlayStation 4, ωστόσο πολύ πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2020, το είδαμε να έρχεται και στα PC. Με την έκδοση 1.10 να τρέχει αυτή τη στιγμή, η Gureilla Games φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να αναβαθμίσει άμεσα το δημιούργημά της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, το Horizon Zero Dawn θα μείνει “πίσω” από άποψη updates, προκειμένου να μπορέσει να δώσει όλο το βάρος στο νέο της παιχνίδι, Horizon Forbidden West. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος για PlayStation 4 και PlayStation 5, ενώ οι προσδοκίες που έχει δώσει η Guerilla είναι αρκετά υψηλές, μιας και θα αντικαταστήσει ένα ήδη εξαιρετικό παιχνίδι.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία δήλωσε:

Καθώς η ομάδα μας συνεχίζει την ανάπτυξη στον επερχόμενο τίτλο μας Horizon Forbidden West, προβαίνουμε σε λιγότερες ενημερώσεις για το Horizon Zero Dawn Complete Edition για υπολογιστή. Σημειώστε ότι θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους χώρους της κοινότητάς μας όπως πάντα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και για την αποστολή των αναφορών σφαλμάτων σας τους τελευταίους μήνες. Οι πληροφορίες που λάβαμε μέσω των αναφορών σας ήταν πολύτιμες για περαιτέρω διερεύνηση και βοήθεια για την επίλυση ορισμένων από τα πιο περίπλοκα ζητήματα που επιδιορθώσαμε στο Patch 1.10.

Το Horizon Zero Dawn ήρθε στον υπολογιστή πριν από λιγότερο από έξι μήνες (και είναι εξαιρετικό), αλλά έχει κυκλοφορήσει στην κονσόλα PlayStation 4 εδώ και τρία χρόνια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Guerrilla θέλει να αφιερώσει την προσοχή της σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί το παιχνίδι να έκανε έκανε καλό ντεμπούτο για τα PC, αλλά υπήρχαν και αρκετές περιπτώσεις που ανέφεραν προβλήματα με τις επιδόσεις του τίτλου και με τυχαία bugs. Έπειτα από αυτά, η εταιρεία κυκλοφόρησε άμεσα κάποια συχνά updates προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των παιχτών, ωστόσο φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα “διάλειμμα” από τον τίτλο.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, όλα αυτά γίνονται προκειμένου να έρθει στην καλύτερη δυνατή του μορφή το νέο παιχνίδι της Guerilla, Horizon Forbidden West. Ο νέος τίτλος, ναι μεν ξέρουμε ότι θα έρθει μέσα στο έτος, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα κυκλοφορήσει εξ αρχής και για PC ή αν θα ακολουθήσει τον δρόμο του προκατόχου του και θα το δούμε πρώτα στις κονσόλες.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 έρχεται σε PlayStation 5 και Xbox Series X

Ο Tom Holland αντιστέκεται να μη ρωτήσει τον Kevin Feige πώς τελειώνει το WandaVision

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers