Η BMW φαίνεται να ανταποκρίνεται στα νέα Volkswagen Golf R και Audi S3, καθώς και στην επερχόμενη facelift έκδοση του A35 από την Mercedes AMG, με αρκετές αναθεωρήσεις για το δικό της hot hatch. Δυστυχώς, η Σειρά 1 εξακολουθεί να μην λαμβάνει τη προσοχή που της αξίζει από την BMW, ωστόσο η M135i xDrive, δέχεται τώρα μια σειρά μηχανικών αλλαγών ύστερα από τρία σχεδόν χρόνια στην αγορά.

Το επαναβαθμονομημένο σύστημα αναρτήσεων της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας βελτιώνει τη συμπεριφορά του αμαξώματος, ιδιαίτερα σε κλειστές και γρήγορες στροφές. Η BMW διατηρεί το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της M135i xDrive. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας συνεχίζει να αποδίδει 302 ίππους και 450Nm ροπής που αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς. Tο μικρότερο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της εταιρείας οδηγεί σε ζάντες 18 ιντσών ως στάνταρ εξοπλισμό, με προαιρετικό σετ 19 ιντσών.

BMW Σειρά 1 M135i xDrive

Η BMW έκανε αλλαγές στον τεχνητό ήχο του κινητήρα που αντλείται από τα ηχεία στην καμπίνα. Οι Βαυαροί λένε ότι ο θόρυβος που διοχετεύεται στο εσωτερικό έχει ενισχυθεί προσεκτικά, αν και πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν στο ότι αυτό το χαρακτηριστικό πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς.

Το M135i xDrive αποκτάει πλέον μία νέα πιο φανταχτερή απόχρωση. Στις φωτογραφίες που βλέπεται, το αυτοκίνητο της BMW είναι βαμμένο σε απόχρωση Sao Paulo Yellow, αλλά είναι επίσης διαθέσιμες νέες αποχρώσεις όπως το Frozen Pure Grey και το Frozen Orange.