Τα καλύτερα gaming headset του 2020

Στα σημερινά παιχνίδια ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην gaming εμπειρία αλλά ακούγοντας την πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει το gameplay σου. Παρακάτω είναι οι προτάσεις μας για τα καλύτερα gaming headset ως έχει τον Μάιο 2019.

Τι κοιτάμε σε ένα gaming headset;

  1. Ποιότητα του ήχου. Εξαρτάται κυρίως από το είδος των driver (το ηχείο που υπάρχει στα αυτάκια των ακουστικών).
  2. Ποιότητα του μικροφώνου. Το μικρόφωνο παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου και αυτό μπορεί να είναι αφαιρούμενο ή μόνιμα πάνω στο headset.
  3. Άνεση. Πολύ σημαντικός παράγοντας σε ένα gaming headset ειδικά όταν περνάς πολλές ώρες με τα ακουστικά στο κεφάλι.

Διάβασε επίσης: 

Τα καλύτερα gaming headset

HyperX Cloud Alpha

gaming headset

Ασύρματα: Όχι
Drivers: 50mm dual chamber neodymium
Συχνότητα: 13Hz – 27.000Hz
Συνδεσιμότητα: Αναλογικό 3.5mm
Έξτρα: Αφαιρούμενο μικρόφωνο με noise cancelling, κουμπιά χειρισμού πάνω στο καλώδιο

Τα Cloud της HyperX είναι εξαιρετικά ακουστικά ακόμα και αν κοιτάξεις αυτά της πρώτης γενιάς. Τα νεότερα Cloud Alpha διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αν εξαιρέσεις το RGB δεν τους λείπει κανένα έξτρα χαρακτηριστικό. Οι 50αρηδες drivers προσφέρουν πολύ δυνατό και καθαρό ήχο, το μικρόφωνο βγάζει έναν πολύ καθαρό ήχο και τα μαξιλαράκια προσδίδουν πολύ μεγάλη άνεση στο κεφάλι. Σε συνδυασμό με την τιμή που προσφέρεται είναι ένα από τα καλύτερα gaming headset που μπορεί να αγοράσει κανείς.

Razer Nari Ultimate

gaming headset

Ασύρματα: Ναι
Drivers: 50mm neodymium
Συχνότητα: 20Hz – 20.000Hz
Συνδεσιμότητα: Ασύρματο με USB dongle, αναλογικό 3.5mm
Έξτρα: Lofelt L5 Haptic Drivers, THX Spatial Audio, μαξιλαράκια γεμισμένα με τζελ, RGB

Είναι το πρώτο headset με δονητικούς drivers για την απόλυτη gaming εμπειρια. Το είναι η πρώτη τεχνολογία του “haptive feedback” σε gaming headset. Μπορεί αυτό να ανεβάζει την τιμή του αλλά το Nari Ultimate παράγει τον καλύτερο ήχο απ’όλα τα headset που έχουμε συμπεριλάβει. Αντιθέτως με τα πιο “μπασσάτα” ακουστικά της σειράς Kraken, αυτά διαθέτουν μια πιο καλή ισορροπία των highs και mids.

Steelseries Arctis 7

gaming headset
Ασύρματα: Ναι
Drivers: 40mm neodymium
Συχνότητα: 20Hz – 20.000Hz
Συνδεσιμότητα: Ασύρματο με USB dongle, αναλογικό 3.5mm
Έξτρα: Αφαιρούμενο μικρόφωνο με noise cancelling, DTS Headphone:X, υποστήριξη 7.1 surround
Το Steelseries Arctis 7 είναι ένα από τα καλύτερα ασύρματα gaming headset καθώς δεν κάνουν καμία παρεμβολή ή παραμόρφωση του ήχου που να σου θυμίζει ότι τα ακουστικά είναι ασύρματα. Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 20 ώρες. Μπορείς να χρησιμοποιείς το headset όσο το φορτίζεις επίσης. Επίσης το headband του είναι πολύ βολικό και διευκολύνει την πολύωρη χρήση. Το μόνο κακό είναι ότι το μικρόφωνο του είναι αρκετά μέτριο.

Razer Kraken Ultimate

Ασύρματα: Όχι
Drivers: 50mm neodymium
Συχνότητα: 20Hz – 20.000Hz
Συνδεσιμότητα: Μόνο USB
Έξτρα: Μικρόφωνο Active Noise Cancellation, THX Spatial Audio, μαξιλαράκια γεμισμένα με τζελ, RGB
Τα νέα Razer Kraken Ultimate είναι η top πρόταση της Razer όσον αφορά στα gaming headsets. Τα ακουστικά της Razer πατάνε πάνω στον κλασικό σχεδιασμό των Kraken που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν αρκετά μεταλλικά σημεία, κάτι που τα κάνει αρκετά στιβαρά και ποιοτικά. Δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση κάποιο φτηνιάρικο προϊόν. Προσφέρουν ήχο μέσω της THX Spatial Audio τεχνολογίας που  ενισχύει τον Virtual Surround ήχο. Είναι πραγματικά πολύ δυνατός, με αξιόλογα μπάσα και καθαρότητα. Ακόμα και σε πολύ μεγάλες εντάσεις δεν παραμορφώνεται ούτε χάνονται συχνότητες.
Μπορείς να δεις το review μας εδώ.

Logitech G Pro

Ασύρματα: Όχι
Drivers: Hybrid mesh Pro-G neodymium
Συχνότητα: 20Hz – 20.000Hz
Συνδεσιμότητα: Αναλογικό 3.5mm
Έξτρα: Αφαιρούμενο μικρόφωνο

Ο σχεδιασμός του Logitech G Pro σχεδιάστηκε από την Logitech με την συνεργασία επαγγελματίων παιχτών eSports. Το ακουστικό αυτό είναι αρκετά μινιμαλιστικό, χωρίς RGB, και τα μόνα κουμπιά που διαθέτει είναι για την ένταση του ήχου και την σίγαση του μικροφώνου. Τα αυτάκια σε συνδυασμό με τον σκελετό είναι αρκετά αναπαυτικά ακόμα και αν είναι φτιαγμένα από βασικά υλικά. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός ωστόσο

Razer Kraken Tournament Edition

Ασύρματα: Όχι
Drivers: 50mm neodymium
Συχνότητα: 12Hz – 28.000Hz
Συνδεσιμότητα: Αναλογικό 3.5mm
Έξτρα: Αφαιρούμενο μικρόφωνο με noise cancelling, THX spacial audio

Το Razer Kraken Tournament Edition προσφέρει μια πολύ πλούσια ηχητική εμπειρία έχοντας αρκετά μεγάλο εύρος συχνοτήτων (12Hz-28KHz), είναι από τα καλύτερα ακουστικά στην τιμή του. Ωστόσο, η κονσόλα THX Spacial Audio πάνω στο καλώδιο του headset κάνει την διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Όπως και όλα τα Razer Kraken και αυτό έχει λίγο πιο δυνατά μπάσα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Apex Legends αποκτάει mobile έκδοση αργότερα μέσα στο έτος

Στα μέτρα του Golf κυμαίνεται το νέο Volkswagen Polo

Το Days Gone έρχεται επιτέλους σε υπολογιστή

FIND US ON