Τα καλύτερα κινητά μέχρι 300€ – Απρίλιος 2021

Η αγορά ενός κινητού είναι κάτι δύσκολο και απαιτεί έρευνα και πολλές ώρες στο YouTube βλέποντας review από γνωστά κανάλια. Ο εν λόγω οδηγός αποτελεί βάση για εσάς ώστε να βρείτε τα καλύτερα κινητά τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά και πιστεύουμε ότι αξίζουν.

Στην κατηγορία των Smartphones μέχρι και 300€ κυριαρχούν κυρίως κινητά από εταιρείες όπως η Xiaomi και Samsung.

Διάβασε επίσης:

  • Τα καλύτερα Gaming PC Builds
  • Τα καλύτερα κινητά μέχρι 100€
  • Τα καλύτερα κινητά μέχρι 500€
  • Τα καλύτερα κινητά μέχρι 1000€

Τι κοιτάμε σε ένα κινητό;

Στην προκειμένη περίπτωση ασχολούμαστε με συσκευές μέχρι 300€ στις οποίες κοιτάμε να συνδυάζουν οθόνη, κάμερα, μπαταρία και απόδοση με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα κατασκευής γίνεται.

Τα περισσότερα από τα παρακάτω κινητά βγαίνουν σε προσφορές στο Banggood και στο Gearbest. Μπορείτε τις βρείτε εδώ. 

Τα καλύτερα κινητά μέχρι 300€

Samsung Galaxy A71

Οθόνη: 6.7″ sAMOLED+
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 730)
RAM: 6/8 GB
Μπαταρία: 4500mAh
Κάμερα: 64MP + 12MP + 5MP + 5MP (πίσω) / 32MP (μπροστά)

Μπορεί να αγγίζει τα 300€ που είναι το όριο στην λίστα μας αλλά είναι η καλύτερη συσκευή σε αυτή. Είναι η ανώτερη συσκευή στην σειρά Galaxy A της Samsung που προορίζεται για πιο budget πορτοφόλια. Το δυνατό σημείο του A71 είναι οι κάμερες του. Η βασική κάμερα είναι 64MP και τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα. Πέρα από αυτή υπάρχουν ακόμη 3 κάμερες, μια 12MP wide, 5MP macro και 5MP portrait.

H οθόνη του είναι 6.7 ιντσών super AMOLED plus και ο Snapdragon 730 μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε όλες τις καθημερινές εργασίες και gaming. Tο πακέτο δένει με θύρα USB-C για φόρτιση και ένα headphone jack.

Αγόρασε το στα εξής: 

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Οθόνη: 6.67″ IPS LCD
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 720G)
RAM: 6/8 GB
Μπαταρία: 5,020mAh
Κάμερα: 64MP + 8MP + 5MP + 2MP (πίσω) / 16MP (μπροστά)

Το Redmi Note 9 Pro είναι πραγματικά ένα πολύ καλό τηλέφωνο που πωλείται σε εξαιρετική τιμή και δεν θα απογοητεύσει. Μπορεί να μην έχει τα 90Hz του Realme 6 ωστόσο “ανταποδίδει” με μεγαλύτερη μπαταρία, γυάλινο σχεδιασμό και MIUI οικοσύστημα.

Είναι εξοπλισμένο με τον γρήγορο για όλες τις καθημερινές εργασίες Snapdragon 720G και η οθόνη του είναι μεγάλου μεγέθους LCD. Η μπαταρία του κρατάει αρκετές ώρες ενώ φορτίζει αρκετά γρήγορα.

Αγόρασε το στα εξής: 

Xiaomi Poco M3

Οθόνη: 6.53″ IPS LCD
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 662)
RAM: 4/6 GB
Μπαταρία: 6,000mAh
Κάμερα: 48MP + 2MP + 2MP (πίσω) / 8MP (μπροστά)

Το Poco M3 προσφέρει πολλά mid-range χαρακτηριστικά σε μια τιμή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως entry-level. Έχει μια υψηλής ανάλυσης IPC LCD οθόνη, εντυπωσιακά ηχεία και ένα πολύ καλό επεξεργαστή που το τροφοδοτεί. Στην τιμή των 150€ μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο “bang-for-the-buck” κινητό.

Φυσικά δεν είναι τέλειο, καθώς του λείπει το NFC, Ultrawide κάμερα και το UI του Android που χρησιμοποιεί δεν είναι και το καλύτερο, ωστόσο δεν γίνεται να τα έχεις όλα σε αυτό το τιμολογιακό εύρος. Είναι ένα σπουδαίο all-around κινητό με κάμερες που αποδίδουν αξιοπρεπέστατα, σηκώνει και gaming και τέλος έχει μια τεράστια μπαταρία με 18W γρήγορη φόρτιση.

Αγόρασε το στα εξής: 

Samsung Galaxy A51

Οθόνη: 6.5″ Super AMOLED
Πυρήνες:
8 πυρήνες (Exynos 9611)
RAM:
4/6GB
Μπαταρία:
4000mAh
Κάμερα:
48MP + 12MP + 5MP (πίσω) / 32MP (μπροστά)

Η πλήρη και πολύ καλά ανανεωμένη σειρά A της Samsung περιλαμβάνει μια εξαιρετική συσκευή, A51. Η Samsung έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με αυτή την συσκευή.

Η κατασκευή του είναι στιβαρή και τα χρώματα που είναι διαθέσιμο είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Η οθόνη είναι 6.5″ Super AMOLED -δεν χρειάζεται σχολιασμός. Ο επεξεργαστής του είναι πάρα πολύ καλός για gaming αλλά μένει λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ τα 4000mAh βοηθούν στην ισορροπία της μπαταρίας. Διαθέτει Android 10 και το OneUI 2.0 της Samsung.

Ωστόσο η Samsung θυσίασε την αδιαβροχοποίηση για να χωρέσει όλα αυτά στην συσκευή. Η ανανεωμένη τριπλή κάμερα ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε καταστάσεις ημέρας και νύχτας. Το μόνο αρνητικό για την κάμερα του είναι πως δεν έχει σταθεροποίηση στην ανάλυση 4K αλλά ούτε υποστήριξη 60FPS σε ανάλυση 1080p.

Στην ίδια τιμή και αξιόλογος ανταγωνιστής είναι το και το .

Αγόρασε το στα εξής: 

Realme 6

 τα καλύτερα κινητά

Οθόνη: 6.5″ IPS LCD 90Hz
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Mediatek Helio G90T)
RAM: 4/8 GB
Μπαταρία: 4300mAh
Κάμερα: 64MP + 8MP + 2MP + 2MP (πίσω) / 16MP (μπροστά)

H Realme ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και πλέον μπορούμε να επωφεληθούμε από τα φθηνά και πολύ καλά της κινητά τηλέφωνα. Το Realme 6 είναι ένα κινητό με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και προσφέρεται σε μια πολύ ελκυστική τιμή. Έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης 1080p με 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Η κάμερα του είναι εξαιρετική για φωτογραφίες ημέρα και νύχτα ωστόσο υστερεί λίγο στο βίντεο.

Αγόρασε το στα εξής: 

Xiaomi Poco X3

 

Οθόνη: 6.67″ IPS LCD 120Hz
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 732G)
RAM: 6
Μπαταρία: 5160mAh
Κάμερα: 64MP + 13MP + 2MP + 2MP (πίσω) / 20MP (μπροστά)

To Poco X3 της Xiaomi είναι ένα κινητό με τεχνικά χαρακτηριστικά της μεσαίας κατηγορίας αλλά με budget τιμή. Εντυπωσιάζει με την κάμερα, μπαταρία, οθόνη και δύναμη του. Η οθόνη του είναι υψηλής ανάλυσης αλλά και υψηλού ρυθμού ανανέωσης (120Hz). H μπαταρία του είναι μεγάλου μεγέθους αλλά και φορτίζει γρήγορα με 33W και οι κάμερες του βγάζουν καλές φωτογραφίες και βίντεο (εκτός από φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού). Πέρα από αυτά έχει τα αγαπημένα: 3.5mm jack, FM radio, IR blaster, MicroSD θέση και stereo ηχεία.

Αγόρασε το στα εξής: 

2 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Remake του Star Wars: The Old Republic βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Χάκερ σκοπεύει να πουλήσει εκατομμύρια δεδομένα χρηστών του Linkedin

Ο γιος του Tom Hanks κατηγορείται για κακοποίηση της πρώην του

FIND US ON