Τα καλύτερα κινητά μέχρι 100€ – Δεκέμβριος 2020

Η αγορά ενός κινητού είναι κάτι δύσκολο και απαιτεί έρευνα και πολλές ώρες στο YouTube βλέποντας review από γνωστά κανάλια. Ο εν λόγω οδηγός αποτελεί βάση για εσάς ώστε να βρείτε τα καλύτερα κινητά τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά και πιστεύουμε ότι αξίζουν.

Τα παρακάτω κινητά έχουν επιλεχθεί με βάση την τιμή τους στο Skroutz.gr η οποία ενδέχεται να μεταβάλλεται κατά συχνές χρονικές περιόδους. 

Διάβασε επίσης:

Τι κοιτάμε σε ένα κινητό;

Στην προκειμένη περίπτωση ασχολούμαστε με συσκευές μέχρι 100€ και όπως είναι λογικό είμαστε αρκετά περιορισμένοι στις επιλογές μας. Γι’αυτό θα κοιτάξουμε τα κινητά με το καλύτερο δυνατό hardware σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο θα πρέπει να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί σε αρκετά σημεία.

Τα καλύτερα Smartphones μέχρι 100€

Xiaomi Redmi 8A

 τα καλύτερα κινητά

Οθόνη: 6.2″ IPS LCD
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 439)
RAM: 2 GB
Μπαταρία: 5000mAh
Κάμερα: 12MP (πίσω) / 8MP (μπροστά)

Το Xiaomi Redmi 8A είναι ένα κινητό με εντυπωσιακές ικανότητες για την κατηγορία τιμής του. Προσφέρει μεγάλη οθόνη 6.2”, μικρό Notch στο πάνω μέρος ενώ έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 439. Στην low-budget κατηγορία που ανήκει ένα 8πύρηνο κινητό με 2GB μνήμης RAM θα ανταποκριθεί άριστα σε όλες τις διεργασίες.

Xiaomi Redmi 7

 τα καλύτερα κινητά

Οθόνη: 6.2″ IPS LCD
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 632)
RAM: 2 GB
Μπαταρία: 2970mAh
Κάμερα: 12MP + 2MP(πίσω) / 8MP (μπροστά)

Μεγάλη οθόνη, ικανοποιητική απόδοση, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας καθώς και σχεδιασμό που τραβάει τα βλέμματα. Αν μπορείς να αντέξεις το MIUI τότε είναι το κατάλληλο κινητό για εσένα.

Xiaomi Redmi 7A

Οθόνη: 5.4″ IPS LCD
Πυρήνες: 8 πυρήνες (Snapdragon 439)
RAM: 2/3 GB
Μπαταρία: 4000mAh
Κάμερα: 12MP (πίσω) / 5MP (μπροστά)

Διαθέτει τον εξαιρετικό Snapdragon 439, ένας επεξεργαστής που προσφέρει πάρα πολλά για την τιμή της συσκευής. Έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, καλά ηχεία και μια τίμια φωτεινή οθόνη IPS. Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Huawei Y6 2019

Οθόνη: 6.1″ IPS LCD
Πυρήνες: 4 πυρήνες (MT6761 Helio A22)
RAM: 2 GB
Μπαταρία: 3020mAh
Κάμερα: 13MP (πίσω) / 8MP (μπροστά)

Αρκετά εμφανίσιμο με “δερμάτινη” επικάλυψη στο πίσω μέρος, έχει καλή ποιότητα κατασκευής και κάθεται καλά στο χέρι. Η οθόνη του είναι αρκετά καλή, αν και έχει μεγάλα bezel στο κάτω μέρος. Η κάμερα του αποδίδει καλά σε καταστάσεις ημέρας και ο επεξεργαστής του εξασφαλίζει μια ομαλή καθημερινή εμπειρία. Δυστυχώς όπως τροφοδοτείται από microUSB.

BlackView A60 Pro 

Smartphones

Οθόνη: 6.1″ IPS LCD
Πυρήνες: 4 πυρήνες (Mediatek MT6580A)
RAM: 3 GB
Μπαταρία: 4080mAh
Κάμερα: 13MP + 5MP(πίσω) / 5MP (μπροστά)

Ένας τίμιος ανταγωνιστής του Xiaomi Redmi 7A, με καλύτερη μπαταρία, οθόνη και απόδοση από αυτό. Ωστόσο έχει χειρότερη κάμερα, μπαταρία και ηχεία από αυτό. Επίσης πολλοί αναφέρουν πως η οθόνη αφής του δεν έχει μεγάλη ακρίβεια.

Cubot J3

Smartphones

Οθόνη: 5″ TN
Πυρήνες: 4 πυρήνες (Mediatek MT6580)
RAM: 1 GB
Μπαταρία: 2000mAh
Κάμερα: 8MP(πίσω) / 5MP (μπροστά)

Η φθηνότερη συσκευή στην λίστα μας. Δεν γίνεται να περιμένεις και πολλά από ένα κινητό που κοστίζει μόλις 50€. Και αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του. Η τιμή του.


Ακριβότερες εναλλακτικές:

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Όλες οι ανακοινώσεις που είδαμε στο πρόσφατο Nintendo Indie World

Resident Evil: Infinite Darkness – Κυκλοφόρησε trailer της σειράς

Η 1η season του Lord of the Rings κόστισε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια

FIND US ON