Το κανάλι Woodworking Art στο YouTube είναι πασίγνωστο για τις δημιουργίες σκαλιστών ξύλινων αυτοκινήτων εξαιρετικής ακρίβειας και σπάνιας ομορφιάς. Η πιο πρόσφατη δημιουργία αποτελεί το Nissan Navara, ένα αυτοκίνητο πολύ αγαπημένο στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πιο σπορ έκδοση Pro-4X του αυτοκινήτου. Το ξύλινο μοντέλο αυτό πιθανώς είναι η πιο ρεαλιστική απόδοση του δημιουργού μέχρι σήμερα. Όπως και τα προηγούμενα βίντεο, η παρακολούθηση της διαδικασίας και η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει το κανάλι πολύ διασκεδαστικό διασκεδαστικό.

Το Woodworking Art ξεκινά με δύο πλάκες ξύλου και τις κόβει στο περίγραμμα του pick-up. Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής ανοίγει μια τρύπα για να σχηματίσει τα ανοίγματα για τις πόρτες. Πρόσθετες σανίδες αποτελούν το υπόλοιπο σώμα και τα «πάνελ». Οπλισμένος με μια σμίλη, ο γλύπτης σκαλίζει τις περίπλοκες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για να κάνει τα κομμάτια ξύλου να μοιάζουν με πραγματικά τμήματα του Navara.

Αυτή η ξύλινη έκδοση κινείται σε πλαίσιο με ημι-ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση και λειτουργικό πίσω άξονα. Διαθέτει ακόμη και σπειροειδή ελατήρια για πρόσθετο ρεαλισμό. Χωρίς να αρκείται σε αυτό, το Woodworking Art έφτιαξε ένα ταμπλό και ένα τιμόνι στο εσωτερικό. Ακόμη και τα καθίσματα έχουν το μοτίβο που φαίνεται στο πραγματικό Navara.

Ξύλινο Navara

Η σύγκριση του πρώτου σκαλίσματοό του, ενός Land Cruiser, με αυτό το Navara είναι μια διαφορά νύχτας και ημέρας. Είναι επίσης υπέροχο να βλέπεις τον καλλιτέχνη να εξελίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια. Περιμένουμε περισσότερα από αυτό το κανάλι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ακόμα πιο ρεαλιστικά κομμάτια στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης – Ένας πατέρας φτιάχνει μία ξύλινη BMW 328 για τον γιο του