Η TrackDays, μια εταιρεία που προσφέρει διάφορες εμπειρίες πίστας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ανακοίνωσε πως δύο supercars θα διαθέσιμα για το πρόγραμμα Junior Driver. Τώρα, παιδιά ηλικίας 10 έως 17 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν την ευκαιρία να μπουν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari ή μιας Lamborghini ακόμη και πριν πάρουν το δίπλωμα οδήγησης.

Η προσφορά αποτελεί μέρος της εμπειρίας Junior Platinum Supercar της TrackDays. Τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν είτε μια Ferrari 458 Italia είτε μια Lamborghini Gallardo LP 570 Performante έως και έξι μίλια (10 χιλιόμετρα) σε μια πίστα. Φυσικά, η όλη διαδικασία γίνεται υπό την επίβλεψη ενηλίκων.

Lamborghini Gallardo LP570 Performante TrackDays

Η προσφορά έρχεται για τις διακοπές του Πάσχα και θα μπορούσε να είναι μια τέλεια ιδέα για μια εξωτική οικογενειακή εμπειρία. Η TrackDays προσφέρει αυτήν την εμπειρία ξεκινώντας από 79 £ ή περίπου 93 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Μπορείτε να το απολαύσετε σε 10 τοποθεσίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως το Anglesey Circuit της Βόρειας Ουαλίας και το Dunsfold Park στο Surrey.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η 458 Italia όσο και η Gallardo LP 570 παράγουν ισχύ άνω των 500 ίππων, με επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Ferrari 458 Italia TrackDays

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε αυτή την εμπειρία σε παιδιά που πιθανότατα δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω από την πρώτη εμπειρία οδήγησης στο αυτοκίνητο των γονιών τους” είπε ο Dan Jones της TrackDays.

Δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για τη νομοθεσία σχετικά με αυτό, καθώς διαφέρει ανά χώρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι η πίστα είναι ιδιωτική και σε ελεγχόμενο περιβάλλον, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τη νομιμότητά της.