Μπορεί μια stock Porsche 911 Turbo S να διατηρήσει το όνομα της στους αγώνες επιτάχυνσης εναντίον δύο αυτοκινήτων με πολλές μετατροπές στους κινητήρες τους; Το Carwow όπως μας έχει συνηθίσει ρίχνει στην ευθεία γραμμή την Porsche αντιμέτωπη με ένα Audi RS3 των 800 αλόγων και μια BMW M5 των 1.000 αλόγων.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα παρακάτω:

Στα χαρτιά η Porsche 992 911 Turbo S είναι ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που έχουν φτιαχτεί. Χάρη στο 8τάχυτο PDK αυτόματο κιβώτιο του και φυσικά στην τετρακίνηση μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 2,6 δευτερόλεπτα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin-turbo flat 6 κινητήρας της γερμανικής εταιρείας ο οποίος βγάζει 640 άλογα.

Βλέποντας το Audi RS3 όπως είναι λογικό θα απορούσε κανείς τι γυρεύει σε drag αγώνα με την Porsche 911 Turbo S καθώς είναι αρκετά κατώτερο και ανήκει σε τελείως διαφορετική κατηγορία. Όχι όπως το συγκεκριμένο καθώς η Eventuri έκανε τις μετατροπές της στον inline 5κύλινδρο κινητήρα του και ως αποτέλεσμα πλέον βγάζει 800 άλογα χρησιμοποιώντας το καύσιμο e85.

Αν τα Audi δεν είναι του γούστου σας, τότε η BMW M5 του βίντεο διαθέτει 1,000 άλογα καθιστώντας την εκρηκτική στην ευθεία γραμμή σε συνδυασμό με την τετρακίνηση της.